• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Öner, “AK Partinin Yeni Anayasa Çalışmalarını Destekliyorum”

Başkan Öner, “AK Partinin Yeni Anayasa Çalışmalarını Destekliyorum”
AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" istişare toplantısına katılan Adıyaman Sivil Toplumu...

AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" istişare toplantısına katılan Adıyaman Sivil Toplumu Destekleme Derneği Başkanı Kemal Öner ve Başkan Yardımcısı Mustafa Işıldak, yeni anayasa çalışmalarını desteklediklerini açıkladı.

"Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" istişare toplantısıyla ilgili açıklamalarda bulunan Adıyaman Sivil Toplumu Destekleme Derneği Başkanı Kemal Öner, "Adıyaman'ın öncelikli olan sorunlarını çözmek için bugün burada konuşulan ve rapor edilen konular biran evvel gündeme alınır. Toplantının Adıyaman için verimli geçtiğine inanıyorum. Anayasa çalışmalarını desteklediğimiz ancak bu çalışmaların sadece siyasilerle sadece STK'larla sınırlı kalmamasını toplumun her katmanına kadar yayılmasını istişareler yapılmasını önerdim. Bana verilen forumda hükümetimizin terörle mücadelesini nasıl buluyorsunuz sorusuna ise hükümetin mevcut mücadelesini olumu bulduğumuzu ancak bu işin savaşla çözüleceğine pek inancımın olmadığını, terörün kökünün kurutulması ve barışın sağlanması için her şeyin yapılmasını talep ettim.

Adıyaman'ın metropol bir kent olmasını, teşvik yasasının derhal ivedilikle elen alınmasını Adıyaman'ın 6. bölgeden 5. bölgeye alınması konusunda hiç vakit kaybedilmemesini belirtiyorum. Adıyaman'ın özellikle çevre İllerine giden kara yollarını ivedilikle iyileştirilmesini talep ettim ve bana verilen formu titizlikle doldurarak ilgili çalışmayı yapan komisyona teslim ettim. Sivil Toplumu Destekleme Derneği Başkanı olarak toplantının güzel ülkeme ve Adıyaman hayırlı olmasını diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan Öner, “AK Partinin Yeni Anayasa Çalışmalarını Destekliyorum”

Başkan Öner, “AK Partinin Yeni Anayasa Çalışmalarını Destekliyorum”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim