• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Mustafa Güler: 17-25 Aralık’ta Hainler Ve İşbirlikçiler Amacına Ulaşamadı

Başkan Mustafa Güler: 17-25 Aralık’ta Hainler Ve İşbirlikçiler Amacına Ulaşamadı
Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen "paralel" operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, "17-25 Aralık...

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 17 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirilen "paralel" operasyonlara ilişkin yaptığı açıklamada, "17-25 Aralık operasyonları; Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini istemeyen iç ve dış güçlerin, el birliğiyle gerçekleştirdikleri hainlik girişimidir" dedi.

"Türkiye'nin seçilmiş iradesini hazmedemeyenler var" diyen Belediye Başkanı Mustafa Güler, "17 Aralık'ın, 3. köprüye, 3. havalimanına, Kanal İstanbul'a, Marmaray'a, nükleer santrallere yönelik yapıldığını hepimiz biliyoruz. Türkiye seçimlerde iradesini ortaya koymuş ve kendisini yöneteceği kadroları iş başına getirmiştir. Bu kadrolar ülkemizi adeta koşar adım ileriye taşırken tabiî ki bu durumdan hazımsızlık yaşayan içte ve dışta hainler olacaktır. İşte 17 ve 25 Aralık tarihleri bu hainlerin işbirliği içerisinde ülkenin geleceğine ipotek koyma girişimidir. Şükür ki başarılı olamadılar" diye konuştu.

"Demokrasi hayatını sekteye uğratma, halkın büyük bir çoğunluğunun işbaşına getirdiği iradeyi yok sayma ve o idareyi mevcut yönetimden uzaklaştırmak için her türlü oyunu oynayan bu yapı, Allah'a şükürler olsun ki amacına ulaşamamıştır" diyen Başkan Güler, "Paralel yapının dış güçlerle birlikte iş tuttuğu bu darbe teşebbüsü başarıya ulaşamadı ve Türkiye'de bir takım kurumların merkezi hükümet ile birlikte taşıdığı hassasiyet sayesinde önceki darbe dönemleri gibi kaos meydana gelmeden, kardeşin kardeşi kırdığı bir ortam oluşmadan başarıyla bertaraf edildi" şeklinde konuştu.

Başkan Güler, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın o dönem dimdik ayakta durması ve tüm dünyaya karşı hak mücadelesini yüksek sesle dile getirmesi bu paralel yapı ve işbirlikçilerinin tezgahlarını tersine döndürmüştür. Ben bu vesileyle o gün dimdik ayakta duran, şu an ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, bakanları, Genel Kurmay Başkanlığını, MİT Müsteşarlığını, emniyet teşkilatını tebrik ediyor, onlara her türlü mücadelelerinde muvaffakiyetler diliyorum" ifadelerini kullandı. (EFE)

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim