• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Mustafa Bozbağ’dan Taraftarlara Çağrı

Başkan Mustafa Bozbağ’dan Taraftarlara Çağrı
Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, bu hafta karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediye karşılaşmasının camia için önemine değinerek, "Büyük...

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, bu hafta karşılaşacakları Gaziantep Büyükşehir Belediye karşılaşmasının camia için önemine değinerek, "Büyük bütçeli takımların ne hallerde olduğunu her hafta görüyoruz. Bolu maçından daha fazla taraftarlarımızla takımımızın yanında olmalıyız" dedi.

PTT 1. Lig'in düşük bütçeli takımlarından olan Giresunspor, son zamanlarda yakaladığı çıkış ile dikkat çekiyor. Erkan Sözeri yönetiminde 1461 Trabzon maçına kadar oynadığı 5 lig maçı ve 1 kupa maçından galip ayrılan yeşil-beyazlılar, hafta sonu deplasmanda oynadığı 1461 Trabzon maçını 1-1 berabere bitirerek galibiyet serisine son vermişti.

Giresunspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda konuk olacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını sürdürürken, ligde ise bu hafta evinde Gaziantep Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak.

"BÜYÜK BÜTÇELİ TAKIMLARIN HALİNİ GÖRÜYORUZ"

Bu maçlar öncesinde taraftarlara çağrı yapan Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, "1461 Trabzon maçından sonra gerek camiamızda, gerek taraftarlarımızda gelmeyen liderlik ve maçın ikinci yarısında yediğimiz şanssız golün üzüntüsünü görmekteyim. Taraftarlarımız unutmasınlar ki lig çok uzun. Biz şehir olarak hiç bir zaman girdiğimiz mücadeleden vazgeçmedik, hep savaştık, hep dik durduk ve sonunda hep başarılı olduk. Büyük bütçeli takımların ne hallerde olduğunu her hafta görüyoruz. Ben yönetim kuruluma, teknik heyetimize, oyuncularımıza ve şehrimize güveniyorum. Bu yüzden bu haftaki Gaziantep Büyükşehir Belediye maçı çok önemli. Bolu maçından daha fazla taraftarlarımızla takımımızın yanında olmalıyız. Mücadelenin bir parçası olacağız ki bu büyük camia hakkettiği yere gelsin ve bir gün gelir tüm dualar kabul olur. Yeter ki inanmaktan vazgeçmeyin" ifadelerini kullandı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim