• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Mürsel Akçay: Bu takıma sahip çıkın

Başkan Mürsel Akçay: Bu takıma sahip çıkın
Türk Metal Kırıkkalespor 2'nci Başkanı Mürsel Öcal, en kısa sürede yapılacak olan olağan kongrede Türk Metal Kırıkkalespor yönetiminde görev almayacağını...

Türk Metal Kırıkkalespor 2'nci Başkanı Mürsel Öcal, en kısa sürede yapılacak olan olağan kongrede Türk Metal Kırıkkalespor yönetiminde görev almayacağını belirterek, bu takıma Kırıkkale'nin sahip çıkması gerektiğini söyledi.

Başkan Öcal, Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak'ın Türk Metal Kırıkkalespor'un profesyonel ligde olması için gerekli talimatları verdiğini söyleyerek, "Sezonun ilk başlarına bir hoca ile başladık. Oda "Bu takımdan bir şey olmaz" dedi ve kaçtı. Fakat biz farklı bir hoca ile tekrardan anlaştık. Oda "Bu şehre vefa borcum var, üzerimize düşeni yaparım" dedi ve yaptı." dedi.

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrül Kavlak ve Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı bu takım için elinden gelen desteği verdiklerini dile getiren Öcal, "Takımımız iyi giderken bile tribünlerden yönetim istifa sesleri yükseldi. Biz her ne kadar ilk günden beri bu takımın şampiyon olacağını söylediysek de birileri ısrarla istifa diye bağırdılar. Şeref tribünlerinden taraftarlara smsler atarak bizi istifaya davet ettiler."diye konuştu.

Öcal, "Takıma transferler yaparken bile kimse bize gelmedi. Çünkü bizim eski futbolcularımızın alacakları vardı. Allah'ın izniyle biz onları da ödedik. Biz borç yapmadık fakat bu işi bizim düzeltmemiz gerekiyordu. Çünkü biz Türk Metal Sendikası'yız. Her Cuma günleri bir maç hariç futbolcularımızın alacaklarını gününde ödedik. Kendi kredi kartlarımızdan çektik, yinede borcumuzu ödedik."şeklinde konuştu.

Mürsel Öcal, "Yozgat maçında bile bu iş bitti. Artık şampiyon olamayız diyen yöneticilerimiz vardı. Biz bitti demeden bu iş bitmez dedik. Allah'ın izni ile bizler inandık ve başardık. Şehrimizin ileri gelenleri bu takıma sahip çıkarsa bırakın 3. Lig'i 2. Lig'de mücadele ederiz. 18 yıldır bu takım şampiyonluğa oynamadı. Bizler göreve gelerek bu şehre olan görevimizi yerine getirdik. Biz bu şehre elimizden gelen desteği verdik."dedi.

Bu işin kendilerini yormaya başladığını dile getiren Öcal, "Biz artık yorulduk. Bu şehrin bu takıma sahip çıkması gerekiyor. Biz bu zamana kadar kimseyle pazarlık yapmadık. Yapılacak olan kongrede bu işin dışarısında olmak için elimizden geleni yapacağız. Yoruldum. Bayrağı ehil insanlara teslim edeceğiz. Bu takıma sahip çıkın. En kısa sürede Türk Metal Kırıkkalespor'un kongresi olacak ve biz bu oluşumun içerisinde yer almayacağız. Bir iki kişinin sırtında bu kulüp gitmez. Bu iş ekip işidir. Bu takımın emin ellerde olmasını istiyoruz. Bize destek veren başta Genel Başkanımız Pevrül Kavlak başta olmak üzere taraftarlarımıza ve tüm Kırıkkale halkına teşekkür ederim." diye ifade etti.Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim