• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C

Başkan Mersinli:"Ege Bölgesinin lokomotifi Manisa"

Başkan Mersinli:"Ege Bölgesinin lokomotifi Manisa"
AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, "Türkiye, darbelere zemin hazırlayan, ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran, hükümleri ve anlayışları değiştirmek...

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, "Türkiye, darbelere zemin hazırlayan, ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran, hükümleri ve anlayışları değiştirmek için 16 Nisan gününü iple çekiyor" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun Manisa ziyareti sonrasında açıklamalarda bulundu. AK Parti iktidarı hükümetinin Manisa'ya büyük bir önem verdiğini belirten Mersinli, "Sayın bakanımız Veysel Eroğlu'nun Manisa'ya gelerek milyonluk tesislerin temelini atması bunun en büyük göstergesidir. Sayın bakanımızla birlikte Yunusemre, Akhisar, Gördes, Kula, Demirci olmak üzere 5 ilçe ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretler kapsamında 231 milyon TL maliyetindeki 21 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdik. Ben gerçekleşen ziyaretlerde bizlere destek veren yanımızda olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Manisa AK Parti hükümetinin yaptığı icraatlarda çok önemli rol oynayan bir şehir. Bizler yaşadığımız şehrin ne denli önemli bir etkiye sahip olduğunun bilincindeyiz. Bunu yapılan yatırımlarla ortaya koyuyoruz. Bakanlarımız şehrimize müjdelerle geliyor. Bu hizmetler gün geçtikçe daha da artarak devam ediyor. Manisa, Ege Bölgesinin lokomotifi haline gelmiş bir şehirdir. Bizim Manisa'ya olan sevdamızın siyaset üstü olduğunu hatırlatmak isteriz. Türkiye olarak çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Yürütmesiyle ve yasamasıyla milletin iradesini yükseklere taşıyacak bir sistemle, kendi kararlarımızı alacağız. Bizi hor görerek bakan yapıya bağlanmayacak yeni Türkiye'yi yaratmak bizim elimizde" dedi.

Ülkesini, milletini, devletini seven, gelecek nesilleri düşünen her bireyin sandığa giderek oyunu kullanmasını gerektiğini belirten Başkan Mersinli, "Yeni ve güçlü bir hükümet sistemine geçiş halkın takdirine götürmeye hazırlandığımız şu zorlu süreçte namerde karşı birleşmenin tam vaktidir. İnsanlarımız bu sistemin tam olarak ne getirdiğini bilerek, bilinçli bir şekilde sandığa giderek oy kullanmaları gerekmektedir. Maddeleri baştan sona okuyan CHP'liler bile evet oyundan yana olacaklarından şüphemiz yok" diye konuştu.

16 Nisan'da vesayet odaklarının ve kalıntılarının son kırıntılarının da temizleneceğini belirten Başkan Mersinli, "Türkiye, darbelere zemin hazırlayan, ülkenin önünü tıkayan, ayrıştıran, hükümleri ve anlayışları değiştirmek için 16 Nisan gününü iple çekiyor. "Evet'le "hayır'ı yani, doğruyla yanlışı iyice ayırt etmemiz gerekmektedir. 16 Nisan günü vereceğimiz "evet" oyları, ülkemiz üzerinde oynanan oyunları bozacak, ihanet örgütünün dış dünyadaki işbirlikçilerinin gerçek yüzlerini ortaya koyacaktır. Aziz milletimiz asırlarca bozulmayan kimyası, kardeşlikle yoğrulan hamurunu bozmamak için geçmişten ve yaşananlardan ders alarak geleceğe yön veriyor. FETÖ, PKK adı ne olursa olsun, milletimiz ve devletimiz tüm hain ihanet çeteleriyle mücadelesine sonuna kadar devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim