• BIST 9798.22
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Memduh Büyükkılıç:

Başkan Memduh Büyükkılıç:
Melikgazi Belediye Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin yatırım ve altyapı birimlerinde çalışanların her ayın 15'inde maaşlarını...

Melikgazi Belediye Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi'nin yatırım ve altyapı birimlerinde çalışanların her ayın 15'inde maaşlarını tam ve zamanında aldıklarını bildirdi.

Devlet ikramiyelerinin dördüncü ve son ödemeleri…

Melikgazi Belediyesi'nin yatırım, altyapı ve atelye tesislerinde 181 kadrolu işçi çalıştığını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, kadrolu işçilerin sendika sözleşmesine istinaden her yıl 4 devlet ikramiyesi ödendiğini belirtti.

Maaşlarının yarısı kadar 4 ödeme ile ikramiyelerini aldılar.

Kadrolu işçilerin sendika hakları ve sözleşme gereği yılda 4 ikramiye verildiğini her ikramiyenin maaşlarının yarısı kadar olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak kiş, likbahar ve yaz aylarında ikramiyelerin ödendiğini, bugün itibari ile 2015 yılının son ikramiye ödemesinin yapıldığını kaydetti.

Kadrolu 181 işçiye ödenen Aralık ayı ikramiyelerinin toplam tutarı olan 136 bin liranın bankaya yatırıldığını hatırlatan Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi.

"Örnek ve referans belediyemizin yatırım, hizmet ve çalışmalarının temelinde çalışanların emeği ve alın teri bulunmaktadır. Çalışanların mesai saati düşünmeden özverili çalışmaları Melikgazi'nin başarıdaki sırrının temelini oluşturmaktadır. Çalışanlarımızı her zaman önemsiyor ve değer veriyoruz. Yaz aylarınıda ailecek piknik ve eğlence ile gezi programları düzenliyoruz. Kış aylarında ise sosyal ve spor tesislerimizden yararlanmalarına imkân tanıyoruz. Çalışanlarımız arasında dostluk, arkadaşlık ve tanışmayı artırmak için sabah sporları, birimlerin arası spor karşılaşmaları gibi etkinlikleri düzenliyoruz. Çalışanlarımızın başarılı öğrencilerini ödüllendiriyoruz. En önemlisi ise maaş ve ikramiyeleri ile ayni yardım ve alacaklarını alın terleri kurumadan tam ve zamanında ödüyoruz."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim