• BIST 8989.95
  • Altın 2281.224
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.049
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Kutlu’dan engelli kardeşlere sürpriz ziyaret

Başkan Kutlu’dan engelli kardeşlere sürpriz ziyaret
Adıyaman'da yaşayan Karataş ailesinin engelli ikiz çocuğuna hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından akülü araç, kız kardeşlerine de Adıyaman Belediyesi...

Adıyaman'da yaşayan Karataş ailesinin engelli ikiz çocuğuna hayırsever işadamı Hasan Taşar tarafından akülü araç, kız kardeşlerine de Adıyaman Belediyesi tarafından cep telefonu hediye edildi.

Yaşadığı rahatsızlıktan dolayı kısmi engeli bulunan ve çalışamayan baba Osman Karataş'ın engelli üç çocuğu, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ile hayırsever işadamı Hasan Taşar sevindirdi. Adıyaman Belediyesi Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM) tarafından başlatılan kampanya sonucunda üç çocuklu Karataş ailesinin yüzünü bir nebze olsun güldürmek için aileyi evinde ziyaret eden Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Adıyamanlı hayırsever iş adamı Hasan Taşar tarafından gönderilen akülü araçları, ikiz olan ve tekerlekli sandalye ile selpak satarak ailesinin geçimine katkı sunmaya çalışan Hasan ile Hüseyin kardeşlere teslim etti. TOGEM Koordinatörü Yasemin Delibaş ile birlikte geçekleştirdikleri ziyarette ailenin üçüncü engelli çocuğu olan Merve'ye de en çok istediği şey olan cep telefonunu kendisi hediye eden Başkan Kutlu, mutlulukları yüzünden okunan engelli çocukların sevincine ortak oldu.

Ziyarette yaptığı konuşmada, akülü araçların Adıyamanlı hayırsever iş adamlarından Hasan Taşar tarafından gönderildiğini söyleyen Başkan Kutlu, Adıyaman Belediyesi olarak böyle duyarlı projelerde hep en önde olan Hasan Taşar'a teşekkür etti. Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu'ya ve akülü araçları hediye eden Hasan Taşar'a teşekkür eden Baba Osman Karataş, "Belediye Başkanımız Hüsrev Kutlu'dan ve Hasan Taşar amcamızdan Allah razı olsun. Allah gönüllerine göre versin. Onlar çocuklarımızı sevindirdi, Allah da onları sevindirsin. Ayrıca bu yardımın gerçekleşmesine vesile olan Yasemin hanımdan da Allah razı olsun. Hep yanımızda oldular, hep destekçimiz oldular" dedi.

Başkan Kutlu’dan engelli kardeşlere sürpriz ziyaret

Başkan Kutlu’dan engelli kardeşlere sürpriz ziyaret

Başkan Kutlu’dan engelli kardeşlere sürpriz ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim