• BIST 9079.97
  • Altın 2322.335
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.9435
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Kurt Yeni Yılı Gençlerle Kutladı

Başkan Kurt Yeni Yılı Gençlerle Kutladı
Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından Büyükdere Gençlik Merkezi'nde öğrencilere yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi tarafından Büyükdere Gençlik Merkezi'nde öğrencilere yeni yıl eğlencesi düzenlendi.

Gençlik Merkezlerinde eğitim gören kursiyerlerin katıldığı yeni yıl eğlencesinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gençleri yalnız bırakmadı. Başkan Kurt, gençlerle bir araya gelerek istek ve şikâyetleri de dinledi. Etkinliğe ayrıca CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Akın Sallarel de katıldı.

Başkan Kurt yeni yıl eğlencesinde yaptığı konuşmasında, Belediye olarak gençlerle iç içe olmak istediklerini dile getirdi. Gençlerin sıkıntılarını, sorunlarını çözmek istediklerini belirten Kurt, konuşmasına şöyle devam etti:

"Başka şehirden gelen gençlerimize ağabeylik yapmak istiyoruz. Onlar da bize yardım etsin, bizim etkinliklerimize katkısı olsun, Eskişehir'de yabancılık çekmesin istiyoruz. Keşke size yararlı işleri daha fazla üretebilsek hep birlikte. Sadece burası için değil diğer mahallelerimize açacağımız gençlik merkezleri için de sizin desteğinizi istiyoruz. Buralarda öğrendiklerinizi oralarda siz öğretin istiyoruz. Böyle bir aileniz olduğunu kabul edin. İki üniversitesi olan bu şehirde çok farklı işler yapabilmeliyiz. Bu bölgeyi biraz daha canlandırırsak hem ekonomik anlamda hem de sosyal anlamda bir katkı sunmuş olacağız. Odunpazarı Belediyesi kendini geleceğe açmaya çalışıyor. Bizi eleştirin bizim yanlışlarımızı söyleyin. Daha iyi olabilmemiz için neler önerirsiniz bunlara ihtiyacımız var. Bu merkezleri onun için açıyoruz ve Eskişehirli gençlere sizin de katkınız olsun istiyoruz. Umarım bir kaynaşma, arkadaşlık ortamı sağlanır. Biz sizin burada aileniz olmak, sıkıştığınızda sorunlarınızı çözmek istiyoruz. Okulunuzu bitirmeniz için hangi imkan gerekiyorsa biz size sağlayalım. Çalışma ortamı, materyal ortamı, kaynak yaratımı gibi eksiklikleri giderelim. Sosyal anlamda bir belediyecilik yapmak istiyoruz. Bunun partisi olmaz. Sen bizim partiden değilsin demekle yoksulluk ortadan kalkmıyor. Ama bizim de onlara karşı bir görevimiz vardır. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sizden de bize katkı sunmanızı diliyorum. Doğru işler yapın. Eskişehir'i unutmayın. Biz sizleri seviyoruz. Yeni yılınız kutlu olsun."

Başkan Kurt Yeni Yılı Gençlerle Kutladı

Başkan Kurt Yeni Yılı Gençlerle Kutladı

Başkan Kurt Yeni Yılı Gençlerle Kutladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim