• BIST 9464.73
  • Altın 2488.762
  • Dolar 32.5953
  • Euro 34.7965
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Köşker’den 2b İstişare Toplantısı

Başkan Köşker’den 2b İstişare Toplantısı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir...

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Yavuz Selim ve Hürriyet mahallelerini kapsayan 2B arazileri konusunda mahalle sakinleriyle istişare toplantısında bir araya geldi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, belediye başkan yardımcısı Nilay Ayran, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Şükriye Kavran, Hürriyet Mahalle Muhtarı Ekrem Çakır, belediye meclis üyeleri, dernek yöneticileri ve mahalle sakinlerinin katıldığı toplantıda 2B arazilerinin Gebze Belediyesi'ne devrinin ardından yapılan çalışmalar ve gelinen nokta hakkında geniş kapsamlı bilgilendirmede bulunuldu.

Karşılıklı istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantının ev sahipliğini yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Siz değerli mahalle sakini kardeşlerimizle 2B arazilerinin çözümüne ilişkin bilgi paylaşımının yapıldığı bir toplantıda daha bir araya geldik. Karşılıklı istişare ederek hiçbir vatandaşımız mağdur olmadan sorunun çözülmesi için gayretlerimizi sürdürüyoruz. Sayın bakanımızın, milletvekillerimizin Ankara'daki destekleri, sizlerin katılımı ve teveccühüyle en iyi şekilde sorunu çözeceğiz inşallah" dedi.

Başkan Köşker şeffaf bir şekilde devam eden 2B arazileri çalışmalara ilişkin her aşamanın mahallelerde düzenlenecek yeni toplantılarda bölge sakinlerine aktarılacağını da dile getirdi. Slayt gösterisi eşliğinde sunumun yapıldığı toplantıda arsa tapularının verilmesine ilişkin çalışmalar ele alındı. Başkan Köşker'in ardından söz alan AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ise "Ortak yaşam alanımız olan Gebze'mizin yaşam alanlarının daha da iyi hale gelmesi için hükümetimiz ve yerel yönetimlerimiz çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyor. Birbirimize güvenerek, istişare ederek çocuklarımıza bırakacağımız mahallemiz çok daha yaşanabilir ve modern bir hale gelir. Nüfusumuz arttıkça mahallemizde buna paralel olarak ihtiyaçlarımız da büyüyor. Ben inanıyorum ki bir iki toplantıdan sonra doğru olan sonucu, çözümü bulacaksınız. Bizler de sizlerin hizmetkarı olarak, değerli başkanlarımızın yanında sizlerin destekçisi olarak bu konunun çözülmesi noktasında her zaman yanınızdayız emrinizdeyiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Köşker’den 2b İstişare Toplantısı

Başkan Köşker’den 2b İstişare Toplantısı

Başkan Köşker’den 2b İstişare Toplantısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim