• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Koç’tan, TP Genel Müdürü Şişman’a Ziyaret

Başkan Koç’tan, TP Genel Müdürü Şişman’a Ziyaret
Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Türkiye Petrolleri (TP) Genel Müdürü Besim Şişman'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Adıyaman 1954 Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Koç, Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Besim Şişman'ın Adıyaman'da görev yaptığı süre boyunca Adıyaman halkının takdirini topladığını belirtti. Koç, "Kurum bünyesinde gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel ve sportif etkinlerde Adıyaman halkına her zaman kapısını açtı. Adıyaman halkı ile TP arasında bir köprü oluşturdu. Başarılı çalışmaları sadece Adıyaman halkı tarafından değil, Ankara nezdindene takdir gördü ve kendisi Türkiye Petrolleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine ardından da Genel Müdürlük görevine atandı. Sayın müdürümüzün ilimizden ayrılışı bizleri üzmüştü ancak atandığı yeni görevi bir Adıyamanlı olarak bizleri sevindirmiştir. Sayın müdürümüzü ziyaretimizde takımımız destek istedik. Sağ olsunlar bu talebimizi iletecekler. Kendilerine görevlerinde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk Petrol Genel Müdürü Besim Şişman ise "Adıyaman'dan uzak olmamıza rağmen sürekli Adıyaman'la irtibatı olan biriyim. Adıyaman'ın her zaman benim yanımda ayrı bir değeri vardır. İlimizi temsil eden Adıyaman 1954 Spor kulübü başkanı Hüseyin Koç ve beraberindeki heyetin nezaket ziyaretleri beni mutlu etmiştir. Adıyaman 1954 Spor kulübü üst üste aldığı galibiyetlerle çok iyi bir çıkış yakalıda ve her maç sonrası galibiyet sevincini duymak beni mutlu ediyor. Hüseyin Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin çabalarını takdirle izliyorum. Bu il üst ligleri hak ediyor ve inşallah Adıyaman 1954 spor kulübü şampiyon olup üst lige çıkacaktır. Bizlerde imkanlarımız ölçüsünde kulübümüze destek olmaya çalışacağız. Bu vesileyle nezaket ziyaretlerinden ötürü Hüseyin Başkan ve beraberindeki heyete teşekkür eder, takımımız Adıyaman 1954 spora başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim