• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Kılıç’tan Terör’e Sert Tepki

Başkan Kılıç’tan Terör’e Sert Tepki
Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bölücü terör örgütüyle girilen çatışmalarda şehadet şerbeti içen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet...

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, "Bölücü terör örgütüyle girilen çatışmalarda şehadet şerbeti içen asker ve polislerimize Allah'tan rahmet niyaz ediyorum" dedi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, son zamanlarda tırmandırılmaya çalışılan terör eylemleriyle ilgili olarak yazılı bir açıklama yaptı. Başkan Kılıç, Anadolu topraklarının öteden beri birbirinden çirkin oyun ve tazgahlarla karşı karşıya olduğunu hatırlatarak, "Ülkemizin varlığına, birliğine ve dirliğine göz dikmiş olan karanlık güçler, bu amaç doğrultusunda maalesef her yola başvurmakta, gerçekleştirdikleri terörist eylemlerle yüreğimize kor düşürmektedirler. Ama bu karanlık güçler şunu unutuyor: rengi, dili, ırkı ve mezhebi ne olursa olsun bu milletin her bir evladı vatan toprağı uğruna bir ölürse, binlerce kez, on binlerce kez yeniden dirilir" diye konuştu.

Ülkenin batısında gerçekleştirilen bombalı eylemlere ilaveten Güneydoğu'da da bölücü terörle çatışmalara girildiğini kaydeden Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Bu süreçte kimin zaman masum siviller, kimi zaman TSK, kimi zaman da Emniyet güçlerimizden kayıplar oluyor. Kaybettiğimiz her bir vatandaşımız, her bir Mehmetçik ve her bir polisimiz için ayrı ayrı üzülüyor, ayrı ayrı gözyaşı döküyoruz. Onlar, bu topraklar uğruna ecdadlarının ve atalarının yolundan giderek şehadet şerbeti içiyorlar; bizler de bu mukaddes vatanın toprakları şehit kanıyla sulandıkça birbirimize daha da kenetlenecek, el ele verecek ve kurulan tüm tuzakları yine hep birlikte bozacağız. Çünkü biz biriz ve kesinlikle kardeşiz; dolayısıyla eti tırnaktan ayırmalarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; vatan uğruna şehit düşen Mehmetçiklerimizin ve Polislerimizin her birini o pak alınlarından öpüyor, kendilerine Allah'tan rahmet niyaz ediyoruz. Milletimizin başı sağolsun."

Başkan Kılıç’tan Terör’e Sert Tepki

Başkan Kılıç’tan Terör’e Sert Tepki

Başkan Kılıç’tan Terör’e Sert Tepki

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim