• BIST 9524.59
  • Altın 2495.13
  • Dolar 32.5957
  • Euro 34.7784
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Keskin’in evine ikinci saldırı

Başkan Keskin’in evine ikinci saldırı
Hakkari'nin Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, evine Eylül ayı içinde ikinci kez yapılan saldırının Hakkari halkına yapıldığını belirterek,...

Hakkari'nin Durankaya Belde Belediye Başkanı Fatih Keskin, evine Eylül ayı içinde ikinci kez yapılan saldırının Hakkari halkına yapıldığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yeni, güçlü ve lider Türkiye yolunda halka hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.

7 Eylül'den sonra dün akşam da evinin önüne ikinci defa ses bombası atılan ve ateş açılan Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, sahibi olduğu Halkın Sesi Gazetesi tesislerinde basın mensuplarına açıklamada bulundu. Gazi Mahallesi'nde bulunan evine ikinci defa kimliği belli olmayan kişi veya kişiler tarafından ses bombası atılarak ateş açıldığını belirten Keskin, emniyetin incelemelerini sürdüğünü söyledi. Keskin, "Olayın kim tarafından ve ne amaçla yapıldığı araştırılıyor. Resmi makamlar tarafından yapılacak açıklama neticesinde; sizlerle birlikte bu olayların perde arkasını, nedenini ve kim veya kimler tarafından yapıldığını, desteklendiğini ben de öğrenmiş olacağım. Yapılan bu çağ dışı saldırılara anlam veremiyorum. Defalarca sizler aracılığıyla kamuoyuna, tek davamızın halkımıza hizmet olduğunu, makam ve mevkilerin gelip geçici olduğunu, asıl meselenin milletin gönlünden yer edinmek olduğunu deklare ettik" dedi.

"Bölgemize yapılan hizmet, bazı şer odaklarını rahatsız etmektedir"

Bölgeye yapılan hizmeti ve kendisinin vermiş olduğu mücadeleyi hazmedemeyenlerin bu tür eylemleri gerçekleştirdiğini kaydeden Keskin, "Amaçları; yıllardan beridir özlemini çektiğimiz ve sonunda ilimize atanan uyumlu, başarılı ve hizmet sevdalısı idarecilerin direncini kırmak ve biz seçilmişlerin çalışma hevesini zayıflatmaktır. Bölgemize yapılan hizmet ve ilginin artması bazı şer odaklarını rahatsız etmektedir. Şunu açıkça ifade edeyim; hiçbir güç bana Hakkari halkına ve reisliğini yaptığım Durankaya halkına hizmetten alıkoyamaz. Hiçbir tehdit, baskı ve eylem bizi hak yolundan ayıramaz. Buradaki bölge halkı da, her yurttaş gibi huzurlu, rahat ve yapılan hizmetler neticesinde refah içerisinde yaşamak istiyor. Hakkari halkının küçüğünden büyüğüne her ailesi, her ferdi, her bireyi büyük sıkıntılar yaşadı, yaşamaya devam ediyor. Artık dayanma gücü kalmayan bu halka biraz huzuru ve hizmeti çok görenler, tarih önünde bu halka hesap verecektir" diye konuştu.

"Kimse olayları farklı yöne çekmeye çalışmasın"

"Şahsıma yönelik yapılan bu saldırıyı bütün Hakkari halkına yapılmış sayıyorum" diyen Keskin, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Çünkü ben ve benden önce siyaset yapan aile büyüklerim; rant, servet, bireysel menfaat peşinde olmadı. Allah şahittir, vicdan sahibi insanlar da şahittir, biz sadece ve sadece halkımıza hizmet ve halkın gönlünde yer edinmek için siyaset yaptık ve bu anlayışla da mücadelemize devam edeceğiz. Kim olduklarını, ne amaçladıklarını bildiğimiz kimi çevrelerce; "bu olayı kim yaptı, acaba Keskin mi yaptı, birilerinin gözüne mi girmeye çalışıyor" gibisinden haysiyetten ve onurdan yoksun sözler kullanıldı. Şunu herkes iyi bilsin; 1934'ten beri siyaset yapan bir ailenin ferdi olarak, sayısını hatırlamadığım kadar seçimlerde demokrasi yarışı verdik. Hiçbir zaman iktidar partilerinden veya güçlü olan siyasi partilerden seçim kazanmadık. Bu son kazanmış olduğumuz seçimleri de bağımsız olarak kazandık. Benim hiçbir siyasi partinin veya grubun gözüne girmek gibi bir kaygım yok, buna ihtiyacım da yok. Benim amacım doğru olanı, hak olanı, vatandaşların ve bölgemizin menfaatlerini gözeterek, namuslu olanı yapmaktır. Biz siyaseti halkla yapıyoruz, halkımız destek verdiği sürece hizmet etmeye, bölgenin bütün sorunlarına müdahale etmeye devam edeceğiz. Kimse olayları farklı yöne çekmeye çalışmasın. Bu tür söylemleri dillendirenler ve bu tür eylemleri gerçekleştirenler aynı akla hizmet etmektedir."

Keskin, ülkenin ve bölgenin kalkınması için ellerinden ne geliyorsa yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini belirterek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği yeni, güçlü ve lider Türkiye yolunda halkımıza hizmet etmeye ve halkımızın emrinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Başkan Keskin’in evine ikinci saldırı

Başkan Keskin’in evine ikinci saldırı

Başkan Keskin’in evine ikinci saldırı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim