• BIST 9693.46
  • Altın 2509.143
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8237
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Kesimoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı

Başkan Kesimoğlu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü Kutladı
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kesimoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, bağımsız ve özgür basının demokratik bir hukuk devletinin en önemli ögelerinden biri olduğunu ifade etti. Gazeteciliğin, fedakarlık isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunun altını çizen Kesimoğlu, zor şartlarda görev yapan basın mensubu çalışanlarının tarafsız, doğruyu yansıtan ve sorumluluk duygusu içinde hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekti.

İnsanlara haber ve bilgi akışı sağlamada çok önemli bir görev üstlenen basın çalışanlarının büyük sorumlulukları olduğunu ifade eden Kesimoğlu "Gazeteciler bir çok zorluğa göğüs gererek gecesini, gündüzüne katıp, yaz-kış, sıcak-soğuk, tehlikeli demeden canla başla çalışıyorlar. Halkı aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda görev yapan basın mensubu arkadaşlarımızın tarafsız, doğruyu yansıtan ve sorumluluk duygusu içinde hareket etmeleri demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biridir" dedi.

Kırklareli Belediyesi olarak basın mensubu çalışanlarına ellerinden gelen desteği sağladıklarını ifade eden Kesimoğlu, "Bizler için ayrı bir yeri olan yerel basınımızın değerli gazetecileri, ilimizde olan gelişmeleri, yapılan faaliyetleri ve çalışmaları halkımızla paylaşıp vatandaşlarımızla bizim aramızda köprü görevi görmeleri bizleri çok mutlu etmektedir. Biz, Kırklareli Belediyesi olarak gazeteci arkadaşlarımıza bundan önce olduğu gibi bundan sonrada elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Mutlu insanlar kenti Kırklarelimizin kültürel, sosyal, turizm ve ekonomik gelişmesine yaptıkları haberler ile destek veren, kentimizde yerel ve ulusal olarak gazetecilik görevini yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızın gününü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dolu çalışma hayatı diliyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim