• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Yerli Sanayicilere Övgü

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Yerli Sanayicilere Övgü
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulusoy Kağıt ve ICM Makina'yı ziyaret ederek, firma yetkililerine performanslarından dolayı...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Ulusoy Kağıt ve ICM Makina'yı ziyaret ederek, firma yetkililerine performanslarından dolayı teşekkür etti.

Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Başkan Danışmanı Gültekin Görüm'ün de eşlik ettiği birliktelikte üretim alanını da gezen Başkan Karaosmanoğlu çalışanlarla birlikte yemek yedi ve sohbet etti. Dünyada ki öncü devlet olma yolunda sürekli gelişme kaydetmemiz gereğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Yerli sanayicimizin ve KOBİ'lerimizin daha büyümesi ile dünyaya yeni teknolojiler üreterek satmasını çok önemli buluyorum. İstihdam sağlayan, üretimle ülkemizin yolunu açan iş dünyası çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektedir" dedi.

"ÜRETİM AŞKLA YAPILIR"

Fabrikanın kuruluşundan günümüze kadar gelen serüvenini dinleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Ülke ve millet sevdasının en güzel örneği bu işletmedir. Bakın buradan yüzlerce insan ekmek yemiş ve hayatlarını sürdürme imkânı yakalamıştır. Görüyoruz ki üretim aşkla yapılınca sonuçları da böyle güzellikler oluyor" ifadelerini kullandı.

"ARGE SİZLERE ARTI DEĞERLER KAZANDIRACAKTIR"

Başkan Karaosmanoğlu'da yaptığı ziyaretlerde, "Rekabetçi bir ortamın yaşandığı dünyada sizlerin ortaya koyduğu performans şahsımı çok memnun etti. TÜBİTAK ve KOSGEP ile ortak sürdürülecek projeler ve alınacak destekler ARGE noktasında sizlere çok önemli artı değerler kazandıracaktır. ICM Makina'nın 60 kişilik kadrosunun 15 kişilik kısmının mühendis ve lisans düzeyinde çalışanlardan oluşması da sizlerin yeni patent ve teknolojik yeniliğe ne kadar istekli olduğunuzu da göstermektedir. Gerek ilimizde gerekse ülkemizin farklı noktalarında bu sektörde faaliyet gösteren üretim noktalarının temizlik kağıdı makinası üretiminde dışa bağımlılıktan kurtarmanızı da çok önemli buluyorum" diyerek duygularını ifade etti.

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Yerli Sanayicilere Övgü

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Yerli Sanayicilere Övgü

Başkan Karaosmanoğlu’ndan Yerli Sanayicilere Övgü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim