• BIST 8955.07
  • Altın 2279.814
  • Dolar 32.3112
  • Euro 35.0959
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Üretim, Emek Ve Zekanın Ürünüdür’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Üretim, Emek Ve Zekanın Ürünüdür’’
Sanayi Kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun bu seferki durağı Nuh Çimento Fabrikası...

Sanayi Kuruluşlarını ziyaretlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun bu seferki durağı Nuh Çimento Fabrikası oldu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fırsat buldukça sanayi ve KOBİ'lere gerçekleştirdiği ziyaretlerine Nuh Çimento Fabrikası'nı ekledi. Fabrika çalışanlarıyla bir araya gelen ve öğlen yemeğine katılan Başkan Karaosmanoğlu'na Nuh Çimento Grubu CEO'su Gökhan Bozkurt ve fabrika müdürü Sinan Urhan tarafından sektörün son durumu hakkında bilgi verildi. Başkan Karaosmanoğlu gerek görüşmede gerekse çalışanlarla sohbetinde, "Emek harcayan kardeşlerimle ve yöneticilerimizle bir araya geldiğim için mutluyum. Bir şeyler üretmek, bulunduğu kente, yaşadığı topluma, ailesine, kendisine bir şeyler katmak, kazandığı helâl alın teri ile geçinmek, bir insanın tadabileceği en güzel mutluluklardan birisidir. Unutmamak gerekiyor ki; üretim, emek ve zekânın ürünüdür" dedi.

Nuh Çimento ziyaretinde kültürümüzdeki ele güne muhtaç olmadan, avuç açmadan yaşamak diye de tabir edilen güzel hasletin, bireysel ve milli onurumuzun da en önemli gereği olduğunu ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çalışan kardeşlerimiz alnı ak ve başı dik olarak bu önemli ve güzel tesiste çalışıyor. Hem kendi geçimini temin ediyorlar; hem de yurt ekonomisine önemli bir artı değer katmış oluyorlar. Ülkemizin çimento için başka ülkelere döviz ödemesinin önüne geçilirken, ülkemizin gelişmesinde ve kalkınmasında çok önemli bir faktör olan ve inşaat sektörünün en vazgeçilmez öğesi olan çimento üretiliyor" diyerek duygularını ifade etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Gültekin Görüm'ün de katıldığı ziyarette, kentin anahtarlarının 3 dönemdir kendilerine emanet edildiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Bizler de güvene ve desteğe layık olarak çalışmalarımıza devam ettik, ediyoruz. Kocaeli'nin yüzyıllık rüyası tramvayın hizmete alınması için artık geriye gün sayıyor. Yeni arıtma tesisleri ve yeni baraj projeleri ile Kocaeli'nin geleceğini hep birlikte inşa ediyoruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim