• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Karaosmanoğlu, spor eğitmenleriyle buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, spor eğitmenleriyle buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spor...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spor eğitmenleriyle bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesi kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin spor eğitmenleriyle bir araya geldi. 12 ilçede sürdürülen proje hakkında istişarenin yapıldığı toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Ali Yeşildal, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Proje Koordinatörü Nagehan Malkoç ve spor eğitmenleri katıldı.

Spor eğitmenleriyle bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Toplumun ve kadınımızın sağlığında siz spor eğitmenlerin üzerine düşen çok büyük görevler var. Bizler sizlere çalışma olanaklarının en iyisini sunarken, sizlerde kadınlarımıza sporun önemini anlatacaksınız. Toplumsal anlamda kadınımızın güçlü olmasına da katkı sağlayacaksınız. Sizlerin çok kritik bir görevi var, bunu sakın unutmayın" dedi.

Güçlü ülkelerin ve toplumların kadınların elinde yükseldiğini de vurgulayan Başkan Karaosmanoğlu, "Bizlerin görevi tamda burada ortaya çıkıyor. Her birimizin kentimizin her yerinde hizmet götürecek ve kadınımızı gerek okullarda gerekse yapacağımız spor merkezlerinde kadınımızın kendi potansiyelini görme şansını sağlayacağız. Unutmamalıyız ki toplumumuz kadınımızla ilerleyecektir. Bünyemizde ki spor eğitimcilerimiz ve bu projeye dışarıdan destek veren Beden Eğitimi öğretmenlerimiz bu önemli projede görev yapacak" diye konuştu.

Başkan Karaosmanoğlu, spor eğitmenleriyle buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, spor eğitmenleriyle buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim