• BIST 9550.6
  • Altın 2485.251
  • Dolar 32.5036
  • Euro 34.8014
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehit Ailelerimiz Milletimize Emanet”

Başkan Karaosmanoğlu, “Şehit Ailelerimiz Milletimize Emanet”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisini ziyarete gelen meclis üyelerinden şehit olan emniyet güçlerinin aileleriyle daha...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisini ziyarete gelen meclis üyelerinden şehit olan emniyet güçlerinin aileleriyle daha fazla yakından ilgilenilmesini istedi.

Şehit ailelerini farklı zamanlarda ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Meclis üyelerinden de bu konuda daha aktif olunmasını istedi. Eski ve mevcut meclis üyelerinden oluşturulacak ekiplerin özenle çalışmasını isteyen Başkan Karaosmanoğlu, "Meclis üyelerimiz şehit aileleriyle ilişkilerini güçlendirmelidir. Özellikle kadın meclis üyelerimiz şehit anneleriyle yakından ilgilenmeli, bu konuda özel çalışmalar yapmalıdırlar. Şehrimizin gelişmesine katkı sağlarken en önemli görevimiz budur. Şehitlerimizin aileleri yalnız değildir. Çünkü milletimize ve bizlere emanettir" dedi.

Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "İslamiyet'in, ülkemizin ve komşularımızın en büyük düşmanı DEAŞ emeline muhakkak ki ulaşamayacaktır. Taşeron terör örgütleri ulusal güvenliğimizi tehdit etmektedir.Bu anlamda Türkiye uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını angajman kuralları çerçevesinde kullanmaktadır. Türkiye'nin ulusal güvenliği asla bir müzakere ve pazarlık konusu değildir, bunu da Cumhurbaşkanlığı ve hükümetimizde ki yetkililer ifade etmektedir. Bu mücadelede yürekleri ve canlarıyla fedakarlık gösteren kahramanlarımızın Allah yardımcısı olsun" diye konuştu.

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, Başkan Danışmanı Nermin Tol, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Dr. Ali Yeşildal ve meclis üyelerinden Oya Tuncel başta olmak üzere diğer kadın meclis üyelerinin katıldığı görüşmede, kentin sosyal ve kültürel gelişmeleri de ele alındı. Büyükşehir bünyesinde Kocaeli'nin her noktasında kültürel hizmetlerin yayıldığını ifade Başkan Karaosmanoğlu, "Elbette kentimizin her ferdi kültür ve sanatsal çalışmaların en güzelini Büyükşehir Belediyesi'nden takip edecektir. Bu alanda da meclis üyelerimiz her projenin içerisinde olmalıdır" şeklinde konuştu.

Gençlerimizin sanata ve kültüre dönük ihtiyaçlarını karşılamada elbirliğiyle çalışılmalı ifadelerini kullanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Sağlıklı, bilinçli ve bir o kadar sanata duyarlı yavrularımız yeteneklerini ortaya çıkarmada meclis üyelerimizde etkin görev ve insiyatif almalıdır" açıklamasını yaptı.

Meclis üyeleri görüşmede sanat ve kültür alanında ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını söylerken, ülkemizin savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizin ailelerini her fırsatta ziyaret edeceklerini ve varsa sıkıntılarına çare olmak için çalışacaklarını da belirttiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim