• BIST 9524.59
  • Altın 2486.44
  • Dolar 32.5543
  • Euro 34.6727
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan Karaosmanoğlu, "Potalı Okullarla Eğitime Renk Geldi"

Başkan Karaosmanoğlu, "Potalı Okullarla Eğitime Renk Geldi"
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi'ne konuk olarak "Potasız Okul Kalmasın" projesini yerinde inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi'ne konuk olarak "Potasız Okul Kalmasın" projesini yerinde inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi'ne konuk oldu. 22. Dönem Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar ile birlikte okulu gezen ve burada incelemeler yapan Başkan Karaosmanoğlu'na, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel ve Okul Müdürü Alim Öztürk eşlik etti. "Potasız Okul Kalmasın" projesiyle kent genelinde birçok eğitim kurumuna basketbol ve voleybol sahası hizmete alınırken, bugüne kadar 237 okul bu çalışmayla tanıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Potasız Okul Kalmasın projesiyle, okullarımıza ve eğitimimize renk geldi. Yavrularımız oluşturulan bu alanlarda hem sporlarını yapıyor hem de kendilerine ayırdıkları zamanı doğru biçimde kullanıyorlar" dedi.

Eğitime her ortamda destek olan bu konuda üzerine düşen her sorumluluğu yerine getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu anlamda "Potasız Okul Kalmasın" projesi kapsamında 22 basketbol ve voleybol sahasının yapımı devam ediyor. 2016 Yılında 34 tane daha yapımı planlanan sahalar, öğrencilerin ve velilerinde takdirini topluyor. Gençlere okul zamanı ve dışında sosyal alanların oluşmasına da katkı sağlayan proje kapsamında Gebze ilçesine 36 adet saha kazandırıldı. Alanı uygun okullara yapılan projede İzmit 43, Başiskele 14, Çayırova 11, Darıca 16, Derince 16, Dilovası 9, Gebze 36, Gölcük 22, Kandıra 17, Karamürsel 10, Kartepe 21 ve Körfez ilçesinde 22 okula basketbol ve voleybol sahaları kazandırıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi okulu gezdi ve öğrencilerle yakından ilgilendi. Okulun öğrencisi Yavuzhan Yalçın, hat sanatıyla yapılan bir tabak çalışmasını Başkan Karaosmanoğlu'na hediye etti. Okulun bahçesinde hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, Başkan Karaosmanoğlu'na bu proje için tekrar teşekkür ettiler.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim