• BIST 9524.59
  • Altın 2503.102
  • Dolar 32.5844
  • Euro 34.5241
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencilerle Buluştu
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'teki Bilgi Evleri ile Akademi Lisesi'ni ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit'teki Bilgi Evleri ile Akademi Lisesi'ni ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, belediyenin bünyesinde hizmet veren Bilgi Evlerini ve Akademi Lisesi'nde öğrencilerle bir araya geldi. Kurumların idarecileri ve öğrencileriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Öğrencilerle sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu, "Üzerinde yoğunlaştığımız gençlik hareketinin en önemli ayakları Bilgi Evleri ve Akademi Lisesidir. Dünya üzerinde barış ortamının giderek azaldığı, bunun yanında güç dengelerinin devamlı değiştiği yeryüzünde millet olarak çok donanımlı olmamızın gereğini hepimiz hissediyoruz. Bundan dolayı geleceğin nesillerini çok iyi bilgili ve üretken olmasını isterken, Mevlana gibi düşünen, Yunus gibi konuşan gençlik olmasını da arzuluyoruz. Bilgi ve teknolojinin olduğu bir çağda çocuklarımızın değerler eğitimi almasının önemine çok inanıyorum. Özellikle Büyükşehir olarak eğitime verdiğimiz katkıların artarak devam edeceğini söylemek isterim. Amacımız çocuklarımızın geleceğe bakış açısını, yaşama dair söylemlerini ve ülkemiz için çalışan birer birey olmalarını istemektir" dedi.

Bilgi Evi ziyaretinin ardından belediye tarafından açılan Akademi Liseyi gezen Başkan Karaosmanoğlu, "Tarihimizin her döneminde insanlığa yön vermiş birçok kıymetli insanımız ortaya çıkmıştır. İşte burada ki gençlerimiz akademik kariyer için gördükleri derslerin yanı sıra geleceğin liderleri olma yolunda da işlenmelidir. Üzerimize sorumluluk alarak Bilgi Evleri ve Akademi Lisesini kurduk. Ülkemize ve kentimize sahip çıkacak nesiller yetiştirirsek, onlarda hem kendilerine hem insanımızı yücelteceklerdir. Bu nedenle neslimize sahip çıkacağız. Bu eğitim yeri sıradan bir yer değildir. Yerel yönetimlerin model alacağı bir genç gelişim merkezi olacak. Burada idarecilerimize ve öğretmenlerimize büyük sorumluluk düşüyor. Geleceğimiz olan gençlerimizi iyi yetiştirelim ve evlatlarımızı kaybetmeyelim" diye konuştu.

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencilerle Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim