• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Misafir Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Öğrencileri Misafir Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamından makamında çocukları konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan etkinlikleri kapsamından makamında çocukları konuk etti.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği(TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Nuh Çimento İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini makamında konuk etti. Okul müdürü Muhammet Kamil Kavak, Sosyal Bilgiler öğretmeni Necmi Çelik ile öğrenciler Ahmet Safa Toraman, Feride Ellialtı, Selsebil Kaya ve Emirhan Öğcem'in misafir olduğu ziyarette Başkan Karaosmanoğlu çocuklara, "Geleceğimiz sizlersiniz. Sizlerin iyi yetişmesini çok önemsiyoruz" dedi.

Ziyarette çocuklara hitap eden Başkan Karaosmanoğlu, "Terör, savaşlar, yüz binlerce insanın yerini yurdunu bırakıp canını kurtarma kaygısıyla canı pahasına yaptığı göçler yaşanıyor ve bu arada açlıktan, sefaletten ve göç yollarında yitirilen binlerce çocuk var. Günümüz büyükleri, sonraki kuşaklara daha iyi bir Türkiye bırakmak durumunda ve sorumluluğundadır. Bu, ülkemize ve yarının büyükleri çocuklarımıza olan en temel görevimizdir. Bizlerinde tek derdi var sizlerin iyi yetişmesidir. Soran, sorgulayan, eleştirilerde bulunabilen, günceli çağdaş yaklaşımlarla değerlendiren, yenilikçi, bilimi ve teknolojiyi yararlı bir şekilde kullanan, milli ve manevi değerlerine bağlı, insan haklarına saygılı, evrensel insani değerleri tam olarak algılamış, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiğiniz müddetçe ülkemiz ve insanlık adına büyük bir kazanım olacağınızı aklınızdan çıkarmayın. Bu donanım; sizi, ailenizi, milletimizi, ülkemizi ve insanlığı yüceltecektir" ifadelerini kullandı.

Sözlerini sürdüren Başkan Karaosmanoğlu, "Başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve bütün dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, sevginin, kardeşliğin, hoşgörünün ve barışın hâkim olduğu bir dünyada el ele yaşamak ümidiyle; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum" dedi. Başkan Karaosmanoğlu daha sonra ziyaretçilerine hediyeler verirken hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim