• BIST 8890.43
  • Altın 2239.539
  • Dolar 32.3365
  • Euro 35.1002
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Başkan Karaosmanoğlu, MHP Grubuyla Da Bir Araya Geldi

Başkan Karaosmanoğlu, MHP Grubuyla Da Bir Araya Geldi
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi, milletvekili ve meclis üyeleriyle de bir araya...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetimi, milletvekili ve meclis üyeleriyle de bir araya geldi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, CHP'nin kentimizde ki yöneticilerine verdiği bilgilendirme toplantısından sonra, Antikkapı'da Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Aydın Ünlü, Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı, MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve ilçe meclis üyeleriyle de bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu toplantı öncesi yaptığı açıklamada, "Kentimizin geleceği ilgili konuları bu akşam burada Milliyetçi Hareket Partisi'nin Kocaeli kadrolarıyla konuşacağız. Şehrimizin şu anda en önemli gereksinimi, gelecekte ki ulaşımı iyi planlamasıdır. Bu konuda önemli çalışmalarımız ve projelerimiz var. Bunlar hakkında MHP'de görev yapan arkadaşlarımızın da görüşlerini ve önerilerini alacağız" dedi.

Kendilerini ağırladığı için Başkan Karaosmanoğlu'na teşekkür eden MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ise, "Kentimizin gelişmesine ve yatırımlara destek vereceğiz. Biz de bu Kocaeli'de yaşıyoruz. Ortak ve müşterek akılda bir araya gelmek zorundayız. Gelecekte yapılacak projelere katkı noktasında da bizlerde fikirlerimizi ve önerilerimizi ileteceğiz" açıklamasını yaptı.

Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı'da, "Böyle bir toplantıyı organize eden Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu tarz birliktelikler diğer şehirlerde olmuyor. Siyasi olarak başka partilerde siyaset yapsak da Kocaeli'nin hepimizdir. Karşılaştığımız eksiklikler noktasında çözüm önerilerimizi sunacağız. Aynı zamanda bütün güzel işlere destek vereceğiz" diye konuştu

Başkan Karaosmanoğlu'nun daveti üzerine Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli kadrolarına, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın tarafından, Metro ve ulaşım projeleri başta olmak üzere kentte yapılacak ana ve önemli çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Ulaşım ve Toplu taşıma yatırımları hakkında genel projeleri içeren sunumda, Ulaşım ve Lojistik Master Planların verdiği verilerle Kocaeli'de gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek projelerin bilgileri de MHP grubuna aktarıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç.Dr Tahir Büyükakın gerçekleştirdiği sunum öncesi, "İki yıldır bütçemizin büyük bir kısmını ulaşım ve toplu taşımaya ayırıyoruz. Kentimizde ölçtüğümüz her veriyi planlara işleyerek, geleceğe dönük projelere yön veriyoruz. Ulaşım ve Lojistik planlarımızın olması gelecekte karşılaşabileceğimiz problemlerin ana fotoğrafını ortaya koyuyor. Nüfus hareketleri başta olmak üzere, araç sayılarının yanı sıra ulaşım ve lojistik noktasında elimizde geleceğe ait veriler bulunmaktadır. Bu verilerin ışığında kentimizin daha yaşanabilir olması için projeler üretiyoruz" ifadelerini kullandı.

Karşılıklı fikir alışverişinin yaşandığı bilgilendirme toplantısı verimli bir şekilde geçtiği de gözlendi.

Başkan Karaosmanoğlu, MHP Grubuyla Da Bir Araya Geldi

Başkan Karaosmanoğlu, MHP Grubuyla Da Bir Araya Geldi

Başkan Karaosmanoğlu, MHP Grubuyla Da Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim