• BIST 9524.59
  • Altın 2489.018
  • Dolar 32.5474
  • Euro 34.68
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Karaosmanoğlu: "Her Şoför Benim Temsilcimdir"

Başkan Karaosmanoğlu: "Her Şoför Benim Temsilcimdir"
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni alınan doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüslerle ilgili eğitim...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yeni alınan doğalgazlı, çevreci, kütüphaneli ve bisiklet aparatlı otobüslerle ilgili eğitim programını tamamlayan sürücü personelle Antikkapı'da bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesi iştiraki Ulaşım Park A.Ş.'ye bağlı 350 şoför, Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni alınan otobüsleri kullanacak. Şoförlere, Karsan firması tarafından yeni otobüslerle ilgili eğitim verildi. Kent Kart yetkililerinden ücret toplama ve Kent Kart sistemi ile ilgili bilgi alan şoförlere, İş Sağlığı Güvenliği Mevzuatı, sürüş güvenliği ve trafikte karşılaşacakları olumsuz durumlara karşı da eğitim verildi. Eğitimler sonunda düzenlenen programda Başkan Karaosmanoğlu, sürücü personeliyle bir araya geldi. Toplantıda Toplu Taşıma Dairesi Başkanı Salih Kumbar ile Ulaşım Park A.Ş. Genel Müdürü Yasin Özlü de hazır bulundu.

"Ulaşımı vatandaşlarımızın sağlıklı ve güvenli bir şekilde kullanması önemli" diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Sizler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı'nı temsil ediyorsunuz. Vatandaşlarımızı güler yüzlü karşılayın. Moraliniz bozukken ve uykusuzken yola çıkmayın. Vatandaşlarımızın canları sizlere emanet. İnsanımız değerlidir. Can taşıyorsunuz, yollarda çok dikkatli olun" şeklinde konuştu.

Otobüslerin vatandaşların vergisiyle alınmış kamu malı olduğunu belirten Başkan Karaosmanoğlu, şoförlere otobüslere gözleri gibi bakması uyarısında bulundu. "Bu ailenin bir ferdi olmak onurdur. Varlık sebebimiz insanımıza hizmet etmektir" açıklamasını yaptı.

2015 yılında şirketin kurulum çalışmasını bitirdiklerini açıklayan Ulaşım Park A.Ş Genel Müdürü Yasin Özlü ise 350'si şoför olmak üzere 412 personel ve 197 araçla daha kaliteli hizmet etmek için yola çıktıklarını belirtti. Ulaşım Park A.Ş. Genel Müdürü Özlü, "Halkımıza müşteri odaklı değil, misafir odaklı çalışmalar yapacağız" dedi.

Başkan Karaosmanoğlu: "Her Şoför Benim Temsilcimdir"

Başkan Karaosmanoğlu: "Her Şoför Benim Temsilcimdir"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim