• BIST 9079.97
  • Altın 2308.924
  • Dolar 32.3322
  • Euro 35.0934
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Karaosmanoğlu, “Halisdemir’in hayalini gerçekleştireceğiz”

Başkan Karaosmanoğlu, “Halisdemir’in hayalini gerçekleştireceğiz”
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz kahramanlarından Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i konuk...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz kahramanlarından Astsubay Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir'i konuk etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halisdemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir ve beraberinde ki Niğde Bor Kaymakamı Abdullah Küçük'ü makamında ağırladı. Ziyarette kendi canını milletinin ve devletinin bekası için feda eden kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir'in "Gençlik Merkezi" hayalini gerçekleştireceğiz" diyen Başkan Karaosmanoğlu, "Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle yad ediyorum" açıklamasını yaptı.

Baba ocağında Şehit oğlunun adını taşıyan park için Başkan Karaosmanoğlu'na bir kez daha teşekkür eden baba Hasan Hüseyin Halisdemir, "Bu anlamlı ve güzel park için bir kez daha sizlere teşekkür ediyorum. Sizi görmekten dolayı çok mutluluk duydum. Kasabımıza bize büyük onur verdiniz. Ömer Halisdemir ismini yaptığınız parka ismini verdiğiniz ve kasabımıza desteğiniz için çok teşekkür ederim" dedi.

FETÖ terör örgütü tarafından sahnelenen darbe girişimi Türk halkının dirayeti ve demokrasi aşkıyla hezimete uğramasında Ömer Halisdemirler'in büyük katkısı olduğunu söyleyen Karaosmanoğlu, "15 Temmuz gecesi Milletimiz çok büyük bir sınavdan geçti. Bu asil millette Çanakkale Savaşı, Malazgirt Ruhu ve Kurtuluş Savaşı ruhu olduğu müddetçe, hiçbir güç başını öne eğdiremez. O milletini sahiplendi ve gözünü kırpmadan darbecilere karşı direnerek canını verdi. İşte Çanakkale ruhu, Kurtuluş Savaşı ruhu budur. Şimdi Ömer Halisdemir'in emekliliğinde hayal ettiği Gençlik Merkezini, baba ocağı Çukurkuyu'da yapacağımız Kültür Merkeziyle gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi yetişmesi için bu merkez şehidimizin ismini taşıyacak ve onun emeklilikte kurduğu hayalinin gerçekleşmesine vesile olacak" açıklamasını yaptı.

Görüşmede hayırlı ve cesur bir evladı yetiştiren baba Halisdemir'e teşekkür eden Karaosmanoğlu, "Dua ile büyüttünüz. Vatanı ve namusu için komutanından aldığı emri gözünü kırpmadan yerine getirdi. Çok büyük kahramanlık yaptı. Bize de yakışan onun ismini yaşatmaktır. Hayali olan Gençlik Merkezinin projesini hazırladık. Çukurkuyu Belediye Başkanımız yerini hazırladı. Mimarisiyle güzel bir gençlik merkezini beldemize kazandıracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Ziyaret sonunda 15 Temmuz kahramanlarından Ömer Halidemir'in babası Hasan Hüseyin Halisdemir, Başkan Karaosmanoğlu'na bayrak ve Kuran-ı Kerim hediye etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çukurkuyu Belde Belediye Başkanı İleri Koçak'la da ayrı görüşerek yapılacak Gençlik Merkezinin detayları hakkında istişare de gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Koçak'da, yapılan yatırımlar için Başkan Karaosmanoğlu'na ayrıca teşekkür etti.

Başkan Karaosmanoğlu, “Halisdemir’in hayalini gerçekleştireceğiz”

Başkan Karaosmanoğlu, “Halisdemir’in hayalini gerçekleştireceğiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim