• BIST 9790.88
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Karaosmanoğlu:

Başkan Karaosmanoğlu:
Gölcüklü muhtarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez geçişinin tamamlanmasından ardın Gölcük içerisindeki...

Gölcüklü muhtarla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez geçişinin tamamlanmasından ardın Gölcük içerisindeki kavşakları yapacaklarını belirtti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Yazlık Kadırga'da Gölcüklü muhtarlarla bir araya geldi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Daire Başkanı Ali Bilgi ve muhtarların buluşmasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Hizmetlerimizde israf etmeden önceliklerimizi belirleyerek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Devlet kurumlarımızla beraber halkımızın beklediği hizmetleri bir bir yerine getiriyoruz. Bunlardan bir tanesi ve önemlisi olan İzmit Körfez Geçiş geçişi biter bitmez, Gölcüğümüzün içerisinde kavşak çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Hizmet üretimine öncelikli konularla devam edeceklerini ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Önce yol ve su yapılacak daha sonra diğer gereksinimler yapılacaktır. Bazen köylerimizde ki muhtarlar küçük işler hızlı bir şekilde vatandaşımızla birlikte kendilerini yapmalarını istiyorum. Sizlerin yapamayacağı işleri bizler yapacağız. Siz muhtarlarımızın yanındayız ve beraberiz. Garibi asla ihmal etmeyin. Herkesi doyuracak kadar imkânımız var. Asar deremizi ve kavşağımızı yapıyoruz. Güney otoyolumuz için de çalışıyoruz. Bu deremizin etrafından yapacağımız duble yol ile Güney otoyoluna bağlantımız sağlanacak. Gölcük ilçemizin, Güney otoyoluyla bağlantısını sağlayacak ana arterleri açıyoruz. Bununla birlikte İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mayıs ayı sonunda açılacak. Gölcük geçişi de bu nedenle rahatlayacak. Yüzde otuzluk bir azalma olacak. Körfez Geçiş bittiğinde Gölcük ilçemizin içerisinde kavşakları yapacağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalar sonrası karşılıklı talep ve istekler muhtarlar tarafından dile getirildi.

Başkan Karaosmanoğlu:

Başkan Karaosmanoğlu:

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim