• BIST 9079.97
  • Altın 2309.209
  • Dolar 32.3485
  • Euro 35.0814
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Köylerini Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Köylerini Ziyaret Etti
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ilçesinin dört köyünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ilçesinin dört köyünü ziyaret etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük ilçesinin İrşadiye, İcadiye, Mahmuriye ve Hamidiye köylerini ziyaret etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp ve teşkilat üyelerinin hazır bulunduğu birlikteliklerde, köylerin hizmette geldiği son durum yerinde görüldü. Vatandaşlar tarafından karşılanan ve gerçekleştirilen birçok eser için teşekkür edilen buluşmalarda açıklamalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Köylerimizi seviyoruz. Yollarımızı yaparken, suyumuzu getirirken, alt yapı çalışmalarına hız verirken tek amacımız var; o da siz vatandaşlarımızın huzurlu yaşamlarına katkı sağlamaktır. Bizim işimiz eser siyaseti ve hizmetidir. Hizmet anlayışımızın mihenk taşı millet ve insanımıza duyulan muhabbettir" dedi.

Günün ilk ziyaretini İrşadiye köyüne yapan ve köy muhtarı Tacettin Gürel'in yanı sıra hizmet almanın memnuniyetini dile getirmek için toplanan vatandaşlar, belli zaman aralıklarıyla köylerine gelinmesinden dolayı Başkanlara teşekkür ettiler. Köy salonunda yaptığı konuşmada muhtar Gürel, "Bizlerle gönül bağını koparmayan ve bugün aramıza gelen Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Başta İbrahim Başkanımız olmak üzere hepsinden Allah razı olsun. Hizmetlerimizi hiç ihmal etmiyorlar" şeklinde konuştu. "Köylerimize geldiğimiz zaman kendimizi evimizdeymiş gibi hissediyoruz" diyen Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş de, "Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Köylerdeki hizmetleri sizler görüyor ve yaşıyorsunuz. Köylerimiz artık imrenilen ve yaşanılmak istenen yerler oldu. Bizlere ve hükümetimize destek veriyorsunuz. Bunun için çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra İcadiye, Mahmuriye ve Hamidiye köylerini gezerek vatandaşlarla hasbihal etti. Burada muhtarlar Recep Acar, Kenan Salman, Fatih Gür'ün karşıladığı Başkan Karaosmanoğlu, gerçekleştirilen hizmetlerin yanı sıra eksik noktaların tamamlanması için teknik heyete talimatlar verdi. Bu köylerdeki ziyaretlerinde de duygularını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizdeki birliğin adı ve adresi milletimizdir. Türkiye hızını almış ve sizlerin verdiği destekle güçlenerek devam etmektedir. Sizler hükümetimize ve bizlere destek veriyorsunuz. Bundan dolayı sizlere bir kez daha teşekkür etmek isterim. Bu desteğiniz çalışma heyecanımızı ve aşkımızı artırırken, sizlerle olan iletişimimizi de hiçbir zaman kesmedik. İşte bu da bizlerin siyasi ve hizmet anlayışımızın göstergelerinden bir tanesidir" dedi.

Tek muratlarının ve istikametlerinin millete hizmet olan bir hareketin temsilcileri olduklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, "Artık köyün insanı ve gençleri köyde kalacak şekilde hizmetlerimizi dizayn ediyoruz. Gençlerimizin buralarda kendiişlerinin başlarında olsunlar ve rızıklarını burada çıkartsınlar istiyoruz. Zaman geçtikçe ihtiyaçların farklılaştığını ve devamlı olmasının ne kadar önemli olduğunun çok net farkındayız. Geldiğimiz süreçte çok mesafe aldık. Köylerimiz huzurun ve hizmetin yeni adresleri oldu. Ancak gerçekleştirdiğimiz bu hizmetleri ilçe belediyelerimizle birlikte yapıyoruz. Bizim anlayışımızda sen-ben tartışması asla olmaz" derken, "Buraya gelirken yollarımızı gördüm. Gayet güzel beton yollar sizlerin hizmetine sunuldu. Halkımızın ayağı asla çamura batmasın istiyoruz. Bunun için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz. Bununla birlikte şunu da sizinle paylaşmak istiyorum. Asla plansız hiçbir yapılaşmanın içerisinde olmayın" şeklinde konuştu.

Vatandaşlarla bire bir ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, talepleri dinleyerek öncelik sırasına göre neticelendirileceğini de vurguladı.

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Köylerini Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Köylerini Ziyaret Etti

Başkan Karaosmanoğlu, Gölcük’ün Köylerini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim