• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Karaosmanoğlu: "Gençlerimizden dünyaya yön vermelerini istiyorum’’

Başkan Karaosmanoğlu: "Gençlerimizden dünyaya yön vermelerini istiyorum’’
Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri ve ulusal yarışmalarda başarı yakalamış sporcularla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,...

Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri ve ulusal yarışmalarda başarı yakalamış sporcularla bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Gençlerimizden dünyaya yön vermelerini istiyorum" dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Fen Lisesi öğrencileri ve ulusal yarışmalarda başarı yakalamış sporcuları makamında konuk etti. Ziyaret sırasında Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muzaffer Çintimar ve Fen Lisesi Müdürü Mesut Tekin yanı sıra Atıcılık branşında Türkiye 2018 Gençler Şampiyonu Murat İlbilgi, Atletizm 100 metre branşında Gençler ve Yıldızlar Şampiyonu İpek Usta ile birlikte Fen Lisesi Okul birincisi Görkem Yar ve okul ikincisi Ahsen Öztürk de hazır bulundu.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Karaosmanoğlu, "Bunun için elimizdeki tüm imkânları seferber ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, geleceğimizin teminatı gençlerimizdir. Ecdadın izinden giden gençlerimizin her birini birer Fatih adayı olarak görüyorum. Tabii bunun için gençlerimizin kendilerini çok iyi yetiştirmeleri, çok çalışmaları gerekiyor. Gençlerimizden dünyaya yön vermelerini de istiyorum" dedi.

Fatih Sultan Mehmet Han'ın İstanbul'u kuşattığı 21 yaşında dünyanın en gelişmiş topunu tasarlayabilen, en usta kılıç erbabının karşısına çıkabilen, 6 dili konuşabilen, dünya siyasetine yön verebilen bir birikime sahip olduğunu ifade eden Karaosmanoğlu, "İnşallah gençlerimizden de bu gayreti bekliyoruz. Dünya üzerindeki adaletsizlikleri giderecek güç gençlerimizin elindedir. Bugün sizler bunun en güzel ispatısınız. Sporun gücü hem bağımlılığı hem de zararlı alışkanlıkların önüne geçmedeki öneminin farkındayız. Bu nedenle kentimizdeki spor yatırımlarına çok önem veriyoruz. Tesisleşmeye ve gençlerimizin bu merkezlerde spor aktivitelerin içerisinde olması bizler için elzem bir durumdur" diye konuştu.

Ziyaret, yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim