• BIST 9679.8
  • Altın 2488.006
  • Dolar 32.4426
  • Euro 34.4372
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 21 °C

Başkan Karaosmanoğlu dernek yöneticilerini ağırladı

Başkan Karaosmanoğlu dernek yöneticilerini ağırladı
Kocaeli Artvinliler Birliği ve Başiskele Ordulular Derneğini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çanakkale ile Kurtuluş...

Kocaeli Artvinliler Birliği ve Başiskele Ordulular Derneğini ağırlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Çanakkale ile Kurtuluş Savaşı'nda verdiğimiz mesaj neyse, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarımızda verdiğimiz mesaj da aynısıdır" dedi.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Artvinliler Birliği Başkanı İmad Erdoğan ve Fuar Komitesi ziyaretinin yanı sıra Başiskele Ordulular Dernek Başkanı Ekrem Çökük ve yönetimini makamında ağırladı.

Ziyarette Çanakkale ile Afrin operasyonlarının arasındaki bapdan bahseden Başkan Karaosmanoğlu, "Ülkemizi yok etmeye ve topraklarımızı paylaşmaya gelenlere Çanakkale ile Kurtuluş Savaşı'nda verdiğimiz mesaj neyse, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Operasyonlarımızda verdiğimiz mesaj da aynısıdır" dedi.

Sivil toplum kuruluşları ile ortak paydada buluşulduğunu belirten Karaosmanoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak her platformda sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte ortak faydada buluşuyoruz. Kentimizin ve ülkemizin birliğine katkıyı hep birlikte veriyoruz. Şunu özellikle belirtmem gerekir ki biz geleceğe güvenle bakan bir kentiz. İnşallah daha güzel günler bizi bekliyor. Çok çalışacağız ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir kent ve ülke bırakacağız. Bunu da STK'larımızın başaracağız" diye konuştu.

Anadolu Kocaeli'de projesi kapsamında hemşehri derneklerinin kendilerini, kültürlerini, mutfağını tanıttıklarını da belirten Başkan Karaosmanoğlu, "Bu projemize eşlik eden ve organizasyonlarıyla birliğimize destek veren tüm STK'larımıza ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Türkiye'nin kendisiyle barışık ve vatandaşıyla bir ve beraber olduğunu tüm dünyaya gösteren halkımıza da teşekkür ediyorum. Sınırları ötesinden kendisine yönelen terör tehditlerine karşı artık tepkisiz kalmıyoruz. Terörü kaynağında yok etmek için de 24 Ağustos 2016 tarihinde başlattığı Fırat Kalkanı Harekatı'yla ilan etti. Bugün Afrin harekatı ve bunun beraberinde yurt içi ile farklı coğrafyalarda yürüttüğü kararlı operasyonlarıyla çok başarılı sonuçlar alınmaktadır. Bir kez daha ifade etmek isterim ki şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin eriştiği demokratik olgunluk sayesinde artık başta kadın meseleleri olmak üzere bütün toplumsal sorunların STK'lar tarafından ele alınabildiğini vurgulayan Karaosmanoğlu, "Geçmişe dönemlere göre devletimizin, sivil toplumun kuruluşlarının ve medyamız artık kadın ve gençlik üzerine daha çok fazla eğilmektedir. Buda anlatmamız gereken konuların önemini ortaya koyarken, daha hızlı ve kısa yoldan bu noktada ki eksikliklerin çözümüne büyük katkı verdiğini görüyoruz" ifadelerini kullandı.

Artvin Tanıtım Gününün verimli ve vatandaşların büyük ilgisiyle tamamlandığını dile getiren Erdoğan ise, "Tanıtım günlerimize gelen, emek sarf eden ve kültürel zenginliğimize katkı veren herkese çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı. Başiskele Ordulular Dernek Başkanı Ekrem Çökük'de, dernek olarak ortaya koydukları çalışmalar hakkında Karaosmanoğlu'na detaylı bilgi aktarırken, gençlik üzerine çalışmalara ağırlık vereceklerini dile getirdi" açıklamasında bulundu.

Ziyaret karşılıklı fikir alışverişi sonrasında sonlandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim