• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu Salonlar Güçlü Türkiye’nin Geleceğini Hazırlıyor’’

Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Bu Salonlar Güçlü Türkiye’nin Geleceğini Hazırlıyor’’
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ücretsiz spor okulları kapsamında yenilenerek İzmit'e kazandırılan 50. Yıl Spor Salonu'ndaki...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ücretsiz spor okulları kapsamında yenilenerek İzmit'e kazandırılan 50. Yıl Spor Salonu'ndaki eğitim faaliyetlerini inceledi.

Ücretsiz Spor Okulları kapsamında yenilenerek tekrar kazandırılan İzmit 50. Yıl Spor Salonu'nda minik sporcular, çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Geleceğin idealist ve sağlıklı nesillerinin ortaya çıkmasının önemine inanmış Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sportif arenada yıldızların çıkacağı sporcu öğrencilerin antrenmanını izledi.

Güçlü Türkiye'nin oluşmasında bu salonların katkısının büyük olacağını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, "İnanıyorum ki, bu salonlardan çıkacak onlarca yetenekli yavrumuz bizleri ve ülkemizi gururlandıracak. Elbette bu tesislerde sağlıklı nesillerin oluşmasını da hedefliyoruz. Ancak bu toplumsal bir hareket olarak görülmeli ve her kurum vatandaşlarımızla birlikte sağlıklı gençlerin oluşmasına katkı sağlamalıdır. Bu salonlar başta olmak üzere ortaya koyulan emek, güçlü Türkiye'nin geleceğini hazırlıyor. Güçlü Türkiye güçlü gençlerle koşacak" dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Raşit Fidan'ın da izlediği antrenmanda minik sporcular performanslarıyla göz doldurdu. Veliler ve öğrencilerle sohbet eden, verilen hizmetin memnuniyet durumunu soran Başkan Karaosmanoğlu, "Asıl olan burada yavrularımızın güzel bir şekilde zamanlarını doğru bir mekânda harcamalarıdır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin zararlı alışkanlıklara gitmesini istemiyorsak, bu tür merkezleri aktif hale getirmek gereklidir. Yerel yönetimlerin bir bakıma en çok sorumluluk alması gereken hizmetin bu olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.

Eski SEKA 50. Yıl Spor Salonu olarak da bilinen tesisin tekrar ayağa kaldırılmasıyla basketbol ve voleybol branşlarında haftada üç bin öğrencinin faydalanması da dikkat çekiyor. Antrenman sonrası öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, "Bu salondaki sağlıklı çocukların cıvıl cıvıl sesleri bizlere gelecek için daha emin olmamızı sağlıyor. Zihni açık ve algılaması güçlü nesillerin adımları burada ekibimizle birlikte velilerle atılıyor" ifadelerini kullandı.

Daha sonra toplu bir şekilde çekilen hatıra fotoğrafıyla günün anısı kaydedildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim