• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan Karaosmanoğlu, 24 Kasm’da öğretmenleri yalnız bırakmadı

Başkan Karaosmanoğlu, 24 Kasm’da öğretmenleri yalnız bırakmadı
Kocaeli Büyükşehir Beleddye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İZSANDER ile İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni...

Kocaeli Büyükşehir Beleddye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle İZSANDER ile İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle İzmit Sanat Okulu Mezunları Derneği (İZSANDER) Başkanı Halil Atay ve üyeleri ile İzmit Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Aktaş ve beraberinde ki öğretmen ve öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nu ziyaret etti. Uzun yıllar öğretmenlik yapmasından dolayı öğretmenler gününü kutlayan konuklarına teşekkür eden Karaosmanoğlu, "En büyük servetimiz bizzat insanın kendisidir. Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" sözü yol göstericimizdir. Bu nedenle en büyük yatırım geleceğin sahiplerine yapılan yatırımdır" dedi.

"Çocuklarımız bizim geleceğimizdir" vurgusu yapan Başkan Karaosmanoğlu, "Doğruları tespit etmek önemlidir ama daha doğrusu doğru işi yapmaktır. Büyükşehir olarak eğitim ve öğretimde kentimizde ürettiğimiz gençlik projeleriyle doğru işi yapma gayretindeyiz. Kocaeli genelinde 280 ilkokul, 274 Ortaokul ve 159 Lisemiz var. İşte buralarda yetişecek çocuklarımız ve gençlerimiz ortaya koyduğumuz bu doğru projelerden en iyi şekilde faydalanması için ekibimizle birlikte çalışıyoruz" şeklide konuştu.

Başarmanın yollarına da değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Büyük insan, çağın eğitim gerekliliklerini yerine getirmekle yetişir. Bizim derdimiz büyük insanlar yetiştirmektir. Geleceğimizi dokuyan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü bir kez daha tebrik ediyorum. İnşallah daha çok çalışarak arzu ettiğimiz çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkacaktır. Hedefimiz budur, bunu da öğretmenlerimizin fedakarlığı öğrencilerimizin de çalışkanlığıyla başaracağız" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim