• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan Karakullukçu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Karakullukçu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu
Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti İlçe Yönetimi, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu ve AK Parti İlçe Yönetimi, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Arifiye Belediye Başkanı İsmail Karakullukçu, İlçe Başkanı Ethem Çınar, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Gençlik Kolları Başkanı ile birlikte, Ankara'ya giderek AK Parti Sakarya Milletvekillerini makamlarında ziyaret etti.

Başkan Karakullukçu ve beraberindeki heyet ilk olarak Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bakan Yardımcılığı görevine atanan Hasan Ali Çelik'i makamında ziyaret ederek, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra sırası ile; Sakarya Milletvekilleri Mustafa İsen, Ali İhsan Yavuz, Recep Uncuoğlu, Şaban Dişli ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün'ü makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerde; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Ali Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve milletvekillerine ayrı ayrı Arifiye'nin sorunlarını ve acilen hayta geçirilmesi gereken projeler ile devam eden yatırımlar hakkında da bilgi veren Başkan İsmail Karakullukçu, Bakanlıklar nezdinde yapılacak girişimlerde destek istedi.

Başkan İsmail Karakullukçu, "Bakan Yardımcımız Hasan Ali Çelik ve milletvekillerimizi ziyaret ederek yeni görevlerinin ülkemize, milletimize ve Sakarya'mıza hayırlı olmasını diledik. Kendilerine, Arifiye'miz de kısa ve orta vadede hayata geçirilmesi gereken projeler, yapımı devam eden projeler ile Ariifye'de yaşadığımız problemler hakkında bilgi vererek, Bakanlıklar nezdinde yapacağımız girişimlerde destek istedik. Ele aldığımız konular ise ana hatları ile; Kaymakamlık binası, Belediye Hizmet binası, Gar binası, TOKİ, Atatürk Caddesinin trafik yükünü azaltmak için alternatif olarak açmayı planladığımız Tank Palet Fabrikası arazisinden geçerek Şehirlerarası Otobüs Terminaline bağlanan yolun açılması, Sapanca Çevre yolu üzerinde planladığımız kavşak, ilçemizde yapımı planlanan Okullar Kampüsü, Kano ve Kürek Parkuru projelerinin hayata geçirilmesinde desteklerini istedik. Başarının anahtarı ekip olarak çalışmaktan geçiyor. Biz de son bir yılımızı daha çok, ilçemizin gelişimine ışık tutacak projeler ile imar konularında yaptığımız planlamaları yaparak geçirdik. Şimdi sıra bunları sırasıyla hayata geçirmeye geldi" dedi.

Başkan Karakullukçu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Başkan Karakullukçu Ankara’da Ziyaretlerde Bulundu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim