• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileriyle buluştu.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Başkan Karadeniz; gençlere özgüven kazanmaları konusunda önemli tavsiyelerde bulundu.

Gelişim Üniversitesi Avcılar Yerleşkesi'nde "Kariyer Günleri" kapsamında gerçekleşen söyleşiye katılan Temel Karadeniz, öğrencilere başarı hikayesini anlatarak, hayata dair önemli tavsiyelerde bulundu. Başkan Karadeniz'e Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu da eşlik etti.

"KÖRÜ KÖRÜNE İNANMAM SORGULARIM"

Başkan Temel Karadeniz, "Hayatım boyunca şaşırmaktan hoşlanmışımdır. Mesela neden saçlarımız uzarken, kaşlarımız belli bir uzunlukta kalıyor? Sadece hadiselere ve objelere şaşırmam. Düşünce biçimiyle de kendimi şaşırtmaya adarım. Hiçbir şeye körü körüne inanmam. Bana öğretileni sorgulamaya çalışırım. Bilimsel gelişmenin yolu mutlaka farklı bir yön bulmakla olur" dedi.

"İNSANLARI FARKLI DEĞERLENDİRİYORUM ÇÜNKÜ…"

İnsan ilişkilerinde ise kolay kolay alınıp kırılmadığını vurgulayan Temel Karadeniz, "İnsan ilişkilerinde beni başarılı bulurlar. Çünkü insanı farklı görürüm. Yapılan davranış ne olursa olsun, o davranışın arkasında o kadar farklı sebepler var ki bence şikayet etmek işin en kolay tarafı. Bize düşen çözüm bulmak. Bu durumun da benim hayatımda sükunet sağladığını düşünüyorum" diye konuştu.

"ÖZGÜVEN KAZANMAK ÇOK ÖNEMLİ"

Gençlere özgüven kazanmalarını da tavsiye eden Başkan Temel Karadeniz, "Özgüven öyle bir hazinedir ki sevgili gençler, özgüveninizi belli bir noktaya getirmezseniz başarılı olma şansınız yok. Tabii ki özgüven sahibi olmak demek de her istediğim saygısızlığı yapacağım demek değil. Özgüven noktasında kendinizi geliştirin" diyerek sözlerini noktaladı.

Söyleşi sonunda ise, İstanbul Gelişim Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Abdülkadir Gayretli de Temel Karadeniz'e teşekkür ederek plaket takdim etti. Gayretli, "Üniversiteden mezun olup kendisine hiçbir şey katmayan gençler işsizler ordusuna katılmak zorunda kalıyor. Biz gençlerimizin böyle olmaması için kariyer günleri düzenliyoruz" dedi.

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Başkan Karadeniz’den Özgüven Tavsiyesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim