• BIST 9068.33
  • Altın 2324.893
  • Dolar 32.3725
  • Euro 34.9755
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Karaçanta, Temizlik İşçileri İle Yemekte Buluştu

Başkan Karaçanta, Temizlik İşçileri İle Yemekte Buluştu
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

İşçilerle birlikte yemek yiyerek sohbet eden Başkan Karaçanta, emekleri ve samimi çalışmaları için işçilere teşekkür etti. Verilen yemeğe Başkan Yardımcısı Taner Turan Ünsal ve birim amirleri de katıldı.

Yemeğe katılan personele teşekkür eden Başkan Karaçanta, "Amacımız hem işçilerimizle kaynaşmak hem de hizmetlerimizin arkasındaki isimsiz kahramanlarla bir araya gelmek. Özellikle temizlik ve bu yöndeki yatırımlarda örnek bir belediyeyiz. Hep birlikte çalışarak, tüm birimlerdeki kardeşlerimiz sayesinde, Kars bir yaşam şehrine dönüştü" dedi.

"SİZLER BİZİM SAHADAKİ ELİMİZ, KULAĞIMIZ, DİLİMİZ VE GÖZÜMÜZSÜNÜZ"

Başkan Murtaza Karaçanta, temizlik işçilerinin belediyenin sahadaki eli, kulağı, dili ve gözü olduğunu söyledi. O bakımdan temizlik işçilerinin kendileri için kıymetli olduğunu söyleyen Başkan Karaçanta, "Bizim için önemlisiniz. Sizler, bizim sahada elimiz, kulağımız, dilimiz ve gözümüzsünüz. Elimizsiniz, çünkü bütün sokakları emeğinizle, alın terinizle evinizin içi gibi temizliyorsunuz. Dilimizsiniz, eğer belediyenizle ilgili herhangi bir duyurmamız gereken faaliyet varsa, yeni bir uygulama varsa Kars bölgesindeki vatandaşlara sizler anlatıyorsunuz. O bakımdan dilimizsiniz. Sahada vatandaşın yeni bir uygulamayla ilgili talebi varsa, bize iletmede, ulaştırmada aracı olduğunuz için kulağımızsınız. Bütün sahayı tek tek, sokak sokak, cadde cadde bir fiil dolaşarak gördüğünüz için de gözümüzsünüz. O bakımdan bizim için kıymetlisiniz" diye konuştu.

"SORUMLU OLDUĞU SOKAĞIN BELEDİYE BAŞKANIDIR'

Bütün temizlik işçilerine yönelik yaptığı konuşmanın devamında herkesin sorumlu olduğu sokağın belediye başkanı olduğunun altını çizen Başkan Murtaza Karaçanta, şöyle konuştu:

"Herkes, sorumlu olduğu sokağın belediye başkanıdır. Herkes temizlediği sahanın, caddenin belediye başkanıdır. Sizler, Kars'a da ev sahibisiniz. Ev sahibi evini nasıl temizleyecekse sizler de aynı şekilde evinizin içini temizler gibi Kars'ı tertemiz yapacaksınız. Ben sizlere ve Cenab-ı Hakk'a güvenerek yeni bir şey söylüyorum; 2016 yılında inşallah, Allah'ın sayesinde, sizlerin sayesinde Kars Türkiye'nin en temiz ili olacak. Bu bakımdan çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum."

Başkan Karaçanta, Temizlik İşçileri İle Yemekte Buluştu

Başkan Karaçanta, Temizlik İşçileri İle Yemekte Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim