• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Karaçanta işçileriyle yemek yedi

Başkan Karaçanta işçileriyle yemek yedi
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, işçilerle akşam yemeğinde bir araya geldi. İşçilerle birlikte yemek yiyerek sohbet eden Başkan Karaçanta, emekleri ve samimi çalışmaları için işçilere teşekkür etti.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde görev yapan işçilerle yemek yiyen Başkan Karaçanta, amaçlarının işçilerle kaynaşmak olduğunu söyledi. Bu bağlamda belediyenin temizlik hizmetlerinin arkasındaki isimsiz kahramanlarla bir araya gelmekten mutlu olduğunu belirtti.

Başkan Murtaza Karaçanta, özellikle temizlik ve bu yöndeki yatırımlarda örnek bir belediyeye olduklarını dile getirdi. Başkan, "Hep birlikte çalışarak, tüm birimlerdeki kardeşlerimiz sayesinde, Kars bir yaşam şehrine dönüştü." dedi.

Temizlik işçilerinin belediyenin sahadaki eli, kulağı, dili ve gözü olduğuna dikkat çeken Başkan, bu bakımdan temizlik işçilerinin kendileri için kıymetli olduğunu ifade etti. Karaçanta, şunları kaydetti: "Bizim için önemlisiniz. Sizler, bizim sahada elimiz, kulağımız, dilimiz ve gözümüzsünüz. Elimizsiniz çünkü bütün sokakları emeğinizle, alın terinizle, evinizin içi gibi temizliyorsunuz. Dilimiz siniz eğer belediyemizle ilgili herhangi bir duyurmamız gereken faaliyet varsa, yeni bir uygulama varsa Kars bölgesindeki vatandaşlara sizler anlatıyorsunuz. O bakımdan dilimiz siniz. Sahada vatandaşın yeni bir uygulamayla ilgili talebi varsa, bize iletmede, ulaştırmada aracı olduğunuz için kulağımızsınız. Bütün sahayı tek tek, sokak sokak, cadde cadde bir fiil dolaşarak gördüğünüz için de gözümüzsünüz. O bakımdan bizim için kıymetlisiniz."

Başkan konuşmasında, her bir çalışanın, sorumlu olduğu sokağın belediye başkanı olduğunu sözlerine ekledi. Öte yandan Kars Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında 2015 yılı faaliyet raporunu onayladı.

Cihan

Başkan Karaçanta işçileriyle yemek yedi

Başkan Karaçanta işçileriyle yemek yedi

Başkan Karaçanta işçileriyle yemek yedi

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim