• BIST 9524.59
  • Altın 2490.271
  • Dolar 32.5113
  • Euro 34.7174
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan Karaçanta; “Asfalt Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Edecek”

Başkan Karaçanta; “Asfalt Çalışmaları Kaldığı Yerden Devam Edecek”
Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 2016 yılı inşaat sezonunda asfalt ve kaldırım çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, 2016 yılı inşaat sezonunda asfalt ve kaldırım çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti.

Başkan Karaçanta, Kars'ta bir çok cadde ve sokakta asfalt çalışması yaptıklarını ifade ederek, 2016 inşaat sezonunda asfalt çalışmalarını Kafkas Üniversitesi yolundan başlatacaklarını kaydetti.

Sosyal sorumluluk projelerine de ağırlık veren Karaçanta, "Bir Elde Sen Uzat" projesiyle kentte maddi durumu iyi olmayan ihtiyaç sahibi 500'ün üzerinde vatandaşa çeşitli yardımlarda bulunuyor.

Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Kars'ta yaz sezonunun kısa olması dolayısıyla yol ve kaldırım çalışmlarına ara verdiklerini havaların ısınmasıyla birlikte yeniden asfalt çalışması başlatacaklarını ve Kars'ın bütün cadde, sokaklarını sıcak asfaltla kaplayacaklarının müjdesini verdi.

Kars'ın bütün sorunlarını tek tek çözdüklerini belirten Başkan Murtaza Karaçanta, "Kars'ta asfaltsız yol kalmayacak. Bütün cadde ve sokakların pırıl pırıl olmasını için çalışmalarımızı yürütüyoruz. Geçen yıl 30 kilometrenin üzerinde sıcak asfalt çalışması yaptık. Bu yılda aynı kararlılıkla asfalt çalışmalarımızı yürüteceğiz. Amacımız kaldırımıyla, caddesiyle tertemiz bir Kars, bunu başaracağımıza inanıyorum" dedi.

"BİR ELDE SEN UZAT" PROJESİYLE KARSLILARI SEVİNDİRDİ"

Kars'ta yol ve kaldırım çalışmalarından ayrı hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile de dikkatleri çeken Karaçanta, hayata geçirdiği "Bir Elde Sen Uzat" kampanyasıyla kentte yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan 500'ün üzerinde vatandaşa mağazadan, marketten alış-veriş yapar gibi ihtiyaçlarını karşılamaları için belediye hizmet binasında bir birim oluşturdu. Maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar buraya giderek ihtiyaçlarını alış-veriş yapar gibi karşılıyor. Başkan Karaçanta'nın talimatlarıyla belediye Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Turgay Kaya'nın yürüttüğü proje Karslıların yüzünü güldürdü.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim