• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar
Birleşik Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Eğer, "Her gün şehit haberlerini duymak...

Birleşik Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği etkinlikte konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Eğer, "Her gün şehit haberlerini duymak istemiyorsak elimizi taşın altına koymamız gerek. Bu gidişe STK'lar, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları "dur" diyecektir" dedi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, İzmir'de faaliyet gösteren 100'ü aşkın sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturduğu Birleşik Sivil Toplum Kuruluşlarının düzenlediği etkinlikte önemli mesajlar verdi. Başkan Karabağ, "Atatürk'ün kurduğu değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. Eğer, her gün şehit haberlerini duymak istemiyorsak, Diyarbakır'ın askeri garnizonunda bayrak indirildiğini görmek istemiyorsak elimizi taşın altına koymamız gerek. Yoksa cumhuriyet elimizin altından gidiyor. Bu gidişe STK'lar, cumhuriyet, Atatürk sevdalıları "dur" diyecektir" diye konuştu.

"ATATÜRK'E SAYGISI OLMAYANLARLA İŞİM OLMAZ"

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda 2015 kişinin aynı anda zeybek oynayıp ay yıldızlı dev Türk bayrağını oluşturduğunu hatırlatan Başkan Karabağ, sözlerine şöyle devam etti: "O gün orada Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i kısacası herkes vardı. Kurucu değerlerimizi önemini ve söylemini sıklıkla dile getirilmesi gerekiyor. Etkinliğine, Türk bayrağı, Atatürk resmi asmayanları davetine gitmiyorum. Açık net söylüyorum; Atatürk'e saygısı olmayanla işim olmaz. Cumhuriyet gittikten sonra hiçbir şeyin önemi kalmaz. Cumhuriyet değerlerini söylemekten korkanlara sesleniyorum; bir daha başkan olamayabilirsiniz. Seçimler yapılmayabilir. Başkanlık sitemi tek başına iktidara gelen bir sistemdir. Atatürk'ün kurduğu değerlere sonuna kadar sahip çıkacağız. İçimizde sapanlara karşı mücadele edeceğiz. Sadece parlamentoya değil, halkın kendisine güveneceğiz. Ne mutlu Atatürkçüyüm diyene Ne mutlu türküm diyene. Bunu söylemekten de korkmayacağız."

"BAŞKAN HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU"

Havuz Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın yanı sıra CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Birleşmiş Sivil Toplum Kuruluşları adına konuşan Karşıyaka Muharip Gaziler Derneği Başkanı Halil Taşçı ise "Başkan Karabağ her zaman bizim yanımızda oldu. Biz de her zaman onun yanında olacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Taşçı, Başkan Karabağ'a, "En İyi Sosyal Demokrat Belediye Başkanı" plaketini verdi.

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar

Başkan Karabağ’dan Önemli Mesajlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim