• BIST 9789.49
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Kale, Şampiyon Masa Tenisi Takımını Unutmadı

Başkan Kale, Şampiyon Masa Tenisi Takımını Unutmadı
İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, geçtiğimiz günlerde Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası müsabakalarında...

İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, geçtiğimiz günlerde Aydın'da düzenlenen Okullar Arası Yıldız Kızlar Masa Tenisi İl Şampiyonası müsabakalarında birinci olan Sınırteke Ortaokulu Masa Tenisi Takımını makamında kabul etti.

Uşak'ta düzenlenecek olan Ege Bölgesi Grup Müsabakaları'nda Aydın'ı temsil etme hakkı elde eden Sınırteke Ortaokulu Öğrencileriyle tek tek ilgilenen Başkan Kale; "Sizinle gurur duyuyorum" dedi.

14 takım ve 56 sporcunun katıldığı il şampiyonası müsabakalarında birinci olan Sınırteke Ortaokulu Masa Tenisi Takımı Sporcularını elde edilen başarıdan dolayı kutlayan Başkan Kale, Uşak'ta yapılacak olan Ege Bölgesi Müsabakaları için gerekli olan sportif araç gereç ve malzeme desteğini de sağladı.

İncirliova Belediyesi olarak imkanlar dahilinde her zaman sporun ve sporcunun yanında olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Kale; "Geleceğimizin teminatı olan siz değerli gençlerimizin eğitim ve spor alanlarındaki çalışmalarını için ne gerekiyorsa yapacağız" sözünü verdi.

"BAŞARI HEPİMİZİN"

Başkan Kale'yi Masa Tenisi Takımı ile birlikte ziyaret eden Sınırteke Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni İsmail Ünlü, İncirliova Belediye Başkanlığı tarafından kendilerine yapılan desteklerden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirirken; "Elde ettiğimiz bu başarı ilçemizin başarısıdır. Bu başarının elde edilmesinde bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı da şahsım ve sporcularım adına sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ünlü tarafından verilen liste doğrultusunda Masa Sınırteke Ortaokulu Masa Tenisi Takımı'nın ihtiyacı olan 12 adet eşofman takımı, 12 adet şort ve forma ile 5 adet masa tenisi topu ve 3 takım da masa tenisi raketi tedarik ettiklerini söyleyen Başkan Kale; "İnşallah Uşak'ta yapılan müsabakalarda da dereceye girerek Türkiye genelindeki müsabakalarda bizleri temsil etme hakkı elde edersiniz" şeklinde konuştu.

Başkan Kale, Şampiyon Masa Tenisi Takımını Unutmadı

Başkan Kale, Şampiyon Masa Tenisi Takımını Unutmadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim