• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Kale, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Başkan Kale, Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile istişare toplantısı için bir araya geldi.

Konya'nın Cihanbeyli İlçe Belediye Başkanı Mehmet Kale, ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile istişare toplantısı için bir araya geldi.

Cihanbeyli Belediyesi'nde gerçekleştirilen toplantıya, muhtarlar ile Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan, Yunak ve Kulu Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Mahalle muhtarlarının katıldığı yemekli toplantıda mahallelerinin sorunları ve yapılan yatırımlar değerlendirildi. Cihanbeyli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Polat, "Bu tür toplantılarla mahallelerimizin sorunlarını belediye başkanımıza iletme fırsatını buluyoruz. Vatandaşların görüşlerini aktarabiliyoruz. Belediyelerimizin mahallelerimizdeki yatırım ve projelerini istişare ediyoruz, bunun için de Başkan Mehmet Kale'ye teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bölge sorunlarının tespitinde ve çözümüne yönelik önerilerde muhtarlardan büyük katkı aldıklarını ifade eden Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de, "Muhtarlarımız, mahallelerimizdeki vatandaşların sözcüsüdür. Seçilmiş kişiler olarak da bizim en büyük yardımcılarımız muhtarlarımızdır. Bunun için hem sorunların tespitinde, hem de çözüm önerileri için muhtarlarımızla her zaman istişare halindeyiz. Mahalle muhtarları bizim mesai arkadaşlarımız. Bu toplantılar periyodik olarak devam edecek, ilçemize daha kaliteli hizmet verebilmek için muhtarlarımız ile sürekli istişare halinde olacağız" dedi.

Toplantıda konuşan Yunak Belediye Başkanı Abdullah Emre Demirhan ise, "Konya altın bir çağa girdi. 4 yıllık süreyi en iyi şekilde değerlendirerek siz muhtarlarımızın da destekleriyle ilçelerimize en iyi hizmetleri getireceğiz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından toplantıya katılan her muhtar, mahallesine ilişkin sorunları, sıkıntıları dile getirerek belediyeden taleplerini aktardılar. Başkan Mehmet Kale de muhtarların talep ve önerilerini tek tek değerlendirerek çözümü için programa alınacağını belirtti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim