• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Işık, Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Işık, Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi
Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi, Ruhan Işık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesi Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi...

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık ve eşi, Ruhan Işık, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü öncesi Biga Kadın Çevre Kültür ve İşletme Kooperatifi (Bikad) Başkanı Ayfer Baykal ve kooperatif ortakları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltıda kooperatifin üretim tesisleri için yeni bir yer bakılması, kadınların üretimlerinin satışı için çalışma yapılması, sergi alanları ile ilgili çalışılması istekleri gündeme geldi. Kahvaltıda konuşan Başkan Işık, "Biz kooperatiflerimizin daha aktif olarak çalışmalarını destekliyoruz. Kadınlarımızın üretim yaptıkları, bir arada başarılı bir organizasyon haline getirdikleri bu kooperatifi de özellikle önemsiyorum. Sorunlarınız konusunda elimizden gelen yardımı yapacağız. El emeği ürünlerin pazarlanması ve satışı konusunda da destek olmak için çalışacağız. Henüz bu anlamda istediğimiz düzeyde değiliz ama birlikte çalışarak çözebileceğimizi düşünüyorum. Üretim tesisiniz için de bir yer bakalım. Görüşmelere bugünden itibaren ben başlarım. Bu konuda tekrar bir araya gelir, süreci hızlandırırız" dedi.

Kooperatif ortaklarının 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü de kutlayan Başkan Işık, "Dünya Emekçi Kadınlar Günü bir hak mücadelesinin sonucu ortaya çıktı. Bu günün anlam ve önemine uygun, farkındalık oluşturacak etkinlikler peşinde olmamız gerekiyor. Ülkemizde yaşanan şiddet ve terör olaylarını da dikkate alırsak, gerçekten üzülüyoruz. Umarım bu yıl 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, şiddet olaylarına yönelik bir farkındalık ortaya çıkarır" diye konuştu. Kahvaltının ardından Başkan İsmail Işık ve eşi Ruhan Işık, kooperatif ortakları hatıra fotoğrafı çekildiler.

Başkan Işık, Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Başkan Işık, Kadınlarla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim