• BIST 9645.02
  • Altın 2411.621
  • Dolar 32.5808
  • Euro 34.7866
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Başkan Işık Çavukköy’de Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Işık Çavukköy’de Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi
Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ın "Çaylar Başkandan" sloganıyla başlattığı Halk Meclisi toplantılarının üçüncüsü referandum sonucu Biga'ya...

Biga Belediye Başkanı İsmail Işık'ın "Çaylar Başkandan" sloganıyla başlattığı Halk Meclisi toplantılarının üçüncüsü referandum sonucu Biga'ya dahil olan Çavuşköy Mahallesi'nde Köy Kahvehanesi'nde gerçekleşti. Halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantı yaklaşık 2 saat 30 dakika sürdü. Başkan Işık'ın kısa konuşmasının ardından mahalle sakinleri sorunlarını ve isteklerini anlattı.

Başkan Işık, Çavuşköy'ün Biga Belediyesine bağlanmasından dolayı sıkıntılarının fazla olduğunu söyledi. Işık, "Çavuşköy'ün bir bölümünü asfaltla kapladık. Bu yıl da kalan bölümü tamamlayacağız. Çavuşköy yeni yapılacak imarı ile birlikte Biga'nın parlayan yıldızı haline gelecektir. Biz altyapıyı çözmeden üstyapı çalışmalarının yapılmasını çok akılcı olduğunu düşünmüyoruz. Doğalgaz gelebilmesi için geçtiğimiz ayki meclis toplantımızda Çavuşköy'ün mevcut durumuna göre geçici bir imar planı hazırladık. Şuan askıda. Kesinleşince doğalgaz firmasına vereceğiz. 2016 programına Çavuşköy'ün doğalgaz çalışmalarını da aldırmak istiyoruz. Doğalgazla birlikte altyapı çalışmalarına başlayacağız" dedi.

Düğün salonunu da en kısa zamanda tamamlayıp vatandaşların hizmetine sunacaklarını ifade eden Başkan Işık, Çavuşköy girişi ile Karabiga kavşağı arasındaki alanın Biga'nın tanıtımına ve Çavuşköy'e de katkısı olabilecek olan Bigaport projesi için ayırdıklarını, tamamlandığında Çavuşköy'ün tanıtımına ve iş ihtiyacına da önemli katkısı olacağını, Biga'nın yöresel ürünlerinin satıldığı, gençlerin çalışabileceği bir alana dönüştüreceğini kaydetti.

Başkan Işık Çavukköy’de Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Işık Çavukköy’de Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Başkan Işık Çavukköy’de Vatandaşlar İle Bir Araya Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim