• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 20 °C

Başkan, işçilere kışlık kıyafet dağıttı

Başkan, işçilere kışlık kıyafet dağıttı
Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürülüğü, 120 temizlik işçisine kışlık kıyafet dağıttı.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürülüğü, 120 temizlik işçisine kışlık kıyafet dağıttı. Eksi 30 derecelerde sokakları temizleyen işçiler dağıtılan kıyafetler ile artık üşümeyecek.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, Temizlik İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Kars Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nde çalışan toplam 120 işçiye kışlık kıyafetler ve ayakkabıların teslim edildiği buluşmada, Başkan işçilerin kışın soğuk ve karlı, bahar aylarında çamurlu ve yağmurlu günlerde görevlerini başarıyla yaptıklarını söyledi. Kışlık kıyafet alarak çalışanlarını soğuktan koruduğunu ifade eden Karaçanta, "Kıyafetler, uzun kollu, parlayan ve kalındır, iç kısımlar ise elyafdır. Onlar, çevremizin temiz tutulması için çalışıyor. Şehrimizin temizliğini bu insanlara borçluyuz." dedi.

Amaçlarının halka en iyi şekilde hizmet vermek olduğunu sözlerine ekleyen Karaçanta, şunları kaydetti: "Halktan alacağımız destekle en iyi hizmeti yerine getirmek için ne gerekiyorsa yapacağız. Yapılan ve yapılacak her türlü projelerimiz ile birlikte bizler için kentimizin imajı ve temizliği de çok önemlidir. Şehrimizin temizlik yükünü taşıyan personellerinde bu bilinçle hareket ettiğine inanıyorum. Kars temizlik konusunda örnek kentlerin arasında yerini alacaktır. Biz her yönü ile gelenlerin beğenerek gezeceği ve temizlik açısından hayran kalacağı bir kent istiyoruz. Şehirlerin olmazsa olmazları arasında bu durum ilk baş sıralarda yerini alacaktır. Bunun için ne gerekiyorsa hassasiyetle araştıracağız ve uygulayacağız."

Öte yandan Belediye Temizlik İşleri Müdürü Yalçın Çelik, "Bizler temiz Kars için gece gündüz hizmet ediyoruz. Özveri içinde çalışan personelimize teşekkür ediyorum. Başkanımız, talimatıyla işçi kardeşlerimize kışlık kıyafetlerini dağıtarak soğuk havalarda onları mağdur etmiyoruz. Personelimizin mutluluğu hizmet aşkını arttırıyor." ifadelerini kullandı.

Başkan, işçilere kışlık kıyafet dağıttı

Başkan, işçilere kışlık kıyafet dağıttı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim