• BIST 9104.98
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Başkan İnce’den taksicilere destek

Başkan İnce’den taksicilere destek
Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ile makamında görüşen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, taksi esnafını üzmeyeceğini, bu uğurda...

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala ile makamında görüşen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, taksi esnafını üzmeyeceğini, bu uğurda kaldırıma bile durak yapmak zorunda kaldığını söyledi.

Taksi Sahipleri Derneği Başkanı Mustafa Pala, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'yi makamında ziyaret ederek dernek çalışmaları ve hedefleri hakkında bilgi verdi. Başkan Pala ziyarette, büyükşehir merkezinde taksi esnafı olarak görev yapan mal sahipleri ve şoförlerin büyük sıkıntılar yaşadığına dikkat çekti. Durakların şehir merkezinde yer bulamadığını ifade eden Pala, "Taksi esnafı bir hizmet sektörüdür. Hizmet sektöründeki kişilerin mutlu ve sağlıklı ortamlarda çalışma alanı bulması yapılan çalışmaların verimliliğini arttırıyor. Taksi esnafı birçok durakta aracını koyacak yer bulamıyor. Bu yüzden sürekli ceza yiyen taksi esnafı büyük bir gerginlik yaşıyor. Yine birçok durakta lavabo ve pisuvar yok. Özellikle gece çalışan şoför arkadaşlarımız bu temel ihtiyaçlarını sağlıklı ve hijyen bir ortamda karşılayamıyor. Büyükşehir ve ilçe belediyelerin hızla artan nüfus, yapılaşma sıkıntıları nedeniyle taksici esnafından yana tavır almaları bizim için büyük önem taşıyor.

"İlçemizde kaldırıma durak yaptık"

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ise, taksici esnafının çok geniş bir kitleye hizmet verdiğini o yüzden onların da ihtiyaçlarının karşılanmasının önem taşıdığını söyledi. Taksi sahiplerinin dernek çatısı altında toplanmasının önemli bir örgütlenme başarısı olduğunu ifade eden İnce, şöyle devam etti:

"Taksi esnafı ile aram iyidir. Her zaman işlerini kolaylaştırmak çözüm bulmak için hareket etmişizdir belediye ekipleri olarak. Hatta ilçemizde kaldırıma durak yaptık diye bizi kaymakam beye şikayet etmişlerdi. Sayın kaymakama zorunlu durumu açıkladım. Taksiler için hizmet alanı oluşturduk. O da bize bu konuda hak verdi" dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim