• BIST 9524.59
  • Altın 2502.881
  • Dolar 32.5995
  • Euro 34.5572
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C

Başkan İmamoğlu: “Demokratik Olgunluk Yerelden Başlar”

Başkan İmamoğlu: “Demokratik Olgunluk Yerelden Başlar”
Siyasi partilerin ilçenin demokratik yapısına değer katan en önemli yapılar olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Demokratik...

Siyasi partilerin ilçenin demokratik yapısına değer katan en önemli yapılar olduğunu vurgulayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Demokratik olgunluk yerelden başlar. Yerel siyasetin dili yıkıcı değil daima yapıcı olmalı" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kısa süre önce AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığına atanan İsmail Damat ve yönetim kuruluna nezaket ziyaretinde bulundu. Beylikdüzü Belediyesi Meclis Başkan vekili Ömer Şatır ve CHP Meclis Grubu Sözcüsü Mülayim Demirtaş'ın da katılımıyla gerçekleşen ziyarette, Başkan İsmail Damat'a günün anısı olarak özel işlemeli el yapımı bir şekerlik hediye edildi.

Beylikdüzü siyasetinin de değerlendirildiği ziyarette, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "İlçeye hizmet eden Belediye Başkanlarına destek olacağız, kol kola gireceğiz. Uzlaşı içerisinde birlikte hareket edeceğiz. Her seçilmiş belediye başkanı bizim başkanımızdır" diyen AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner'in açıklamasını hatırlatan Başkan İmamoğlu "Her seçilmiş milletvekili de bizim milletvekilimizdir, onları etkinliklerimizde görmek, ilçemizle ilgili bilgilendirme süreçlerinde birlikte olmak bizi her zaman mutlu eder" diyerek Metiner'in açıklamalarına yanıt verdi. Konuşmasında, siyasi partilerin ilçenin demokratik yapısına değer katan en önemli yapılar olduğunu vurgulayan İmamoğlu, "Yerel yönetim olarak bu değerler için üzerimize düşeni her zaman yapacağız" diye konuştu.

Yerel siyasetin dilinin yıkıcı değil daima yapıcı olması gerektiğini belirten İmamoğlu, demokratik olgunluğun yerelden başlayarak hakim kılınabileceğinin altını çizdi.

Başkan İmamoğlu'na nazik ziyareti için teşekkür eden AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı İsmail Damat ise İmamoğlu'nun açıklamalarına katıldığını belirterek "Yalan ve iftirayla siyasi rakibe saldırmak doğru değil. Makamlar geçici, saygınlık kalıcıdır" dedi.

Başkan İmamoğlu: “Demokratik Olgunluk Yerelden Başlar”

Başkan İmamoğlu: “Demokratik Olgunluk Yerelden Başlar”

Başkan İmamoğlu: “Demokratik Olgunluk Yerelden Başlar”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim