• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Başkan: Her Zaman Esnafın Yanındayız

Başkan: Her Zaman Esnafın Yanındayız
Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (DESOB) istişare toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde yapıldı.

Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (DESOB) istişare toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde yapıldı. Toplantıya Düzce Valisi Ali Fidan ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de katıldı. Başkan Mehmet Keleş DESOB üst kurul ve üyelerine hitaben yaptığı konuşmada "Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanındayız. Birlikte gerçekleştirdiğimiz birçok uygulama bulunuyor. Tüm bunların hepsi esnaf ve sanatkarın lehinedir" dedi.

Kısa adı DESOB olan Düzce Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği'nin istişare toplantısı Düzce Belediyesi Erguvan Tesislerinde yapıldı. Ahilik haftası öncesi gerçekleştirilen toplantıya DESOB'a bağlı 27 Meslek Oda Başkanları ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Toplantıya esnaf ve sanatkarların iş ve işlemlerine ilişkin kurum müdürleri davet edildi. Toplantının açılış konuşmasını yapan DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, "Kurumsal birlikteliğimizde kurumsal fikir birliğine ihtiyacımız bulunuyor. Birliğimize bağlı odalarımızın birçok sorunu bulunmaktadır. Bunları birlik düzeyinde istişare ederek çözmek zorundayız. Bu amaçla ortak akıl heyeti olarak hareket ediyoruz" dedi.

Düzce Valisi Ali Fidan da yaptığı konuşmada şu görüşlere yer verdi; "Biz sizlere elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim idare olarak, elimizde imkanımız varsa kolaylaştırma, hızlandırma, yardımcı olma imkanımız varsa temel gayemiz budur."

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş de konuşmasında özetle şunları dile getirdi "Belediye olarak her zaman esnaf ve sanatkarın yanındayız. Birlikte gerçekleştirdiğimiz birçok uygulama bulunuyor. Tüm bunların hepsi esnaf ve sanatkarın lehinedir. Ticarette kayıtlı sistem çok önemlidir. Bunun için kayıt dışı ticarete karşı her kurumun mücadele etmesi gerekir. DESOB olarak bu konuda yaptığınız çalışmaları destekliyoruz."

Başkan: Her Zaman Esnafın Yanındayız

Başkan: Her Zaman Esnafın Yanındayız

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim