• BIST 9460.69
  • Altın 2495.18
  • Dolar 32.592
  • Euro 34.7956
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Hacı Uğur Polat, Yeni Yılın İlk Bebeklerini Ziyaret Etti

Başkan Hacı Uğur Polat, Yeni Yılın İlk Bebeklerini Ziyaret Etti
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek, Hayat Seninle Güzel Projesindeki hediye setini ailelere takdim etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret ederek, Hayat Seninle Güzel Projesindeki hediye setini ailelere takdim etti. Polat, "Gelecek nesillere bırakılacak en güzel miras, çocuklarımıza vereceğimiz değer ve yatırımdır. Tüm yavrularımız bizim gelecek adına umudumuzdur" dedi.

2016 yılının ilk dakikalarında Beydağı Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, dünyaya gözlerini açan bebeklerin ilk ziyaretçisi olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Belediye Başkanı Polat, ilk olarak Beydağı Devlet Hastanesi Kadın Doğum Servisini ziyaret ederek Çiğdem-Ahmet Kargin çiftinin bebeği Elif Asel'i kucağına alıp altın taktı. 3 kilo 300 gram olarak dünyaya gelen Elif'in Hayat Seninle Güzel Projesindeki 2 bin 750. bebek olduğunu söyleyen Başkan Polat, aileye hayırlı olsun dileklerini sunup "Hayat Seninle Güzel" hediye seti ve çiçek verdi. Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Lutfi İnan ve Özel Kalem Müdürü Aziz Arslan ile birlikte sağlık personeliyle hasta yakınlarına karanfil dağıtan Başkan Polat, daha sonra hastaları ziyaret ederek, hem yeni yıllarını kutladı hem de bebek sahibi olan kadınlara hayırlı olsun dileklerini iletti. Yeni doğan bebeklerin ülkemize ve tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini temenni eden Belediye Başkanı Polat, çocukların büyük değer olduğunu söyledi. Polat, "Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak hepimizin öncelikli görevidir. Huzurlu ve mutlu bir gelecek çocuklarımıza vereceğimiz değerde gizlidir. Bizlerde 2016 yılının ilk bebeklerini ziyaret ederek ailelerin sevinçlerine ortak olmak istedik. Gözlerini dünyaya yeni açan bebeklerimizle birlikte Hayat Seninle Güzel Projesi'nde 2 bin 750 rakamını geçmiş bulunuyoruz, bu açıdan ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Hediye setinde yer alan kitabın muhakkak okunmasını öneriyoruz. Aileleri tebrik ediyorum, bebeklerimizin öncelikle anne ve babalarına daha sonra vatana ve millete inşallah hayırlı evlat olmalarını Rabbim hepimize nasip etsin" diye konuştu.

HUZUR VE BARIŞ TEMENNİSİ

2016 yılında dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan zulüm ve acıların sona ermesi dileğinde bulunan Başkan Polat, İslam coğrafyasında huzurun ve barışın olmasını canı gönülden istediklerini ifade etti. Başkan Hacı Uğur Polat, "2016 yılının ilk dakikalarında dünyaya gelen tüm yavrularımız bizim gelecek adına umudumuzdur. Tüm çocuklarımızın barışın, huzurun, kardeşliğin, hakkın, hukukun ve adaletin hakim olduğu bir dünyaya doğmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Bölgemizde de yanı başımızdaki savaşın ve ateşin bir an önce bitmesini, yanı başımızdaki İslam coğrafyasında hakkın, hukukun, adaletin hakim olmasını canı gönülden temenni ediyoruz. Cenab-ı Hakk'a bu hususta dua ediyoruz. Bizim tüm gayemiz gelecek nesillere huzurlu, mutlu, sağlıklı bir nesil bırakmaktır. Bunu sağlamak içinde çocuklarımıza ve gençlerimize sahip çıkmalıyız, gelecek nesillere bırakılacak en güzel miras çocuklarımıza yapacağımız yatırımdır" şeklinde konuştu.

Başkan Hacı Uğur Polat, Yeni Yılın İlk Bebeklerini Ziyaret Etti

Başkan Hacı Uğur Polat, Yeni Yılın İlk Bebeklerini Ziyaret Etti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim