• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 14 °C

Başkan Hacı Taksicilerle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Hacı Taksicilerle Kahvaltıda Buluştu
Kırklareli iline bağlı, Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı yayalaştırılan ve araç trafiğine kapanan Adil Onat caddesinde hizmet veren, iki taksi...

Kırklareli iline bağlı, Babaeski Belediye Başkanı Av.Abdullah Hacı yayalaştırılan ve araç trafiğine kapanan Adil Onat caddesinde hizmet veren, iki taksi durağında görevli esnafla kahvaltıda bir araya geldi.

Babaeski Şoförler Odası Başkanı Mustafa Buyur'un da katıldığı kahvaltıda, taksiciler sorunlarını ilk ağızdan Başkan Hacı'ya iletme fırsatı buldu. Belediye Başkanı Av. Abdullah Hacı, esnafın her zaman yanında olduklarını belirterek, şunları söyledi:

"İlçemizde faaliyet gösteren tüm esnafımız hem ilçe ekonomimize hem de ülke ekonomimize büyük katma değer sağlamaktadır. Onların sorunlarını, ihtiyaçlarını gidermek bizlerin en temel görevidir. Adil Onat caddemiz araç trafiğine kapatıldıktan sonra özellikle bu cadde üzerinde bulunan taksi duraklarımız biraz sıkıntı yaşadılar. İlk olarak tarihi hamamın yanında bulunan taksi durağımız sorun yaşamıştı, onların sorununu hallettikten sonra Halk Bankası yanında bulunan taksi durağındaki esnafımız sıkıntı yaşadılar. Bugün gerçekleştirdiğimiz kahvaltı toplantısı ile onların özellikle çalışmış oldukları duraklarda kaç araç bırakmaları gerektiği konusunda uzlaşmaya vardık ve onların sorunlarını çözmüş olduk. Yetkiler ve kanunlar çerçevesince onlar için ne yapılması gerekiyorsa yapmaktayız. Trakya'da ilk defa tüm esnaf ile bir araya gelen, onlarla her sabah kahvaltı toplantıları gerçekleştiren, onları ziyaret eden, dertlerini dinleyen ve onları hiçbir zaman geri çevirmeyen bir belediye başkanı olarak ilçemizdeki tüm esnafımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz. Çünkü esnafımız ülkemizin kalkınmasında, büyümesinde sanayiden sonra en güçlü lokomotiftir."

Başkan Hacı Taksicilerle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Hacı Taksicilerle Kahvaltıda Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim