• BIST 9530.47
  • Altın 2478.944
  • Dolar 32.4593
  • Euro 34.6801
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna
Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye meclis üyesi Şenay Beşkardeş ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne asaleten atanan...

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, belediye meclis üyesi Şenay Beşkardeş ile birlikte Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne asaleten atanan Özcan Beşkardeş'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerinde bulundu.

Yurtta incelemelerde bulunan Başkan Necati Gürsoy, yurdun sorunları hakkında Özcan Beşkardeş'ten bilgiler alarak, eğitim alanında yapılması düşünülen çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu. Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğü'ndeki incelemelerinin ardından, "Öncelikle Kredi Yurtlar Kurumu Müdürlüğüne atanan Özcan Beşkardeş'e yeni görevinde başarılar diliyorum. Değerli, çalışkan ve özverili bir kardeşimizin böyle önemli bir kurumun başına gelmesinden dolayı mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bu kardeşimizin güzel hizmetler yapacağına inancım tamdır. Üniversitemize eğitim için gelen öğrencilerimizin barınma ihtiyacının karşılanması için Kredi Yurtlar Kurumu büyük önem taşımaktadır. Son yıllarda yapılan yatırımlarla öğrencilerin yurt ihtiyacı karşılanmaya çalışılıyor. Bu kapsamda bizde belediye olarak ilçemizde eğitim öğretim gören öğrencilerin kendilerini evlerinde hissedebilmeleri için elimizden gelen desteği vermeye çalışacağız" dedi.

Başkan Necati Gürsoy'un kendisini ziyaret etmesinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Özcan Beşkardeş ise, "Görevim süresince bundan önce yapılan hizmetlere ve çalışmalara yenilerini ekleme gayreti içerisinde olacağım. Saygıdeğer Belediye Başkanımızın da destekleriyle ilçe dışından gelip yurdumuzda kalan öğrencilerimizin kendilerinin evdeki rahatlığıyla burada kalmalarını sağlayacağız. Bu sayede öğrencilerimiz eğitimlerini rahat bir şekilde sürdürebilme imkânına sahip olacaklar. Yeni görevime başlamamla birlikte Belediye Başkanımızın yurdumuzu ziyaret edip yurdun sorunları hakkında bilgi alması bizleri mutlu etmiştir. Ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve belediye meclis üyesi eşim Şenay Beşkardeş'e çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna

Başkan Gürsoy’dan Kredi Yurtlar Kurumuna

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim