• BIST 9577.54
  • Altın 2472.554
  • Dolar 32.4469
  • Euro 34.4874
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Başkan Gürsoy’dan Adev’e Ziyaret

Başkan Gürsoy’dan Adev’e Ziyaret
Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara'da faaliyet gösteren Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti.

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara'da faaliyet gösteren Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nı ziyaret etti.

Vakıf binasında ADEV Başkanı Rıza Alageyik ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Başkan Gürsoy, bundan sonraki süreçte de ADEV'in yanında olacaklarını söyledi. Necati Gürsoy, Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı'nın önemine değinerek, "Ankara'da faaliyet gösteren vakfımız, ilçemiz dışında yaşayan hemşehrilerimize her türlü imkanı ve hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Bizde belediye olarak her zaman vakfımızın ve derneklerimizin yanındayız. Sivil toplum kuruluşları, toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahiptir. İlçemizdeki sivil toplum kuruşlarıyla birlikte hareket ederek ortak projeler üretip bunları hayata geçirmek istiyoruz. Geçtiğimiz hafta ADEV yeni başkanını ve yönetim kurulu üyelerini seçti. Vakfımızın yeni başkanı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Rabbim çıkmış oldukları bu yolda kendilerini utandırmasın. Kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Adilcevaz Belediyesi olarak bundan sonraki süreçte de vakfımızın dinamik, genç ve başarılı yeni başkanının yanında olmaya devam edeceğiz. İnşallah hep birlikte yapacağımız çalışmalarla ilçemizi güzel yerlere getireceğiz" dedi.

ADEV Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Alageyik ise, ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Sayın Belediye Başkanımızın vakfımızı ziyaret etmesinden dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Bu ziyaretten dolayı başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Vakfımız her zaman olduğu gibi bundan sonra da sosyal hizmetler ve dayanışma örnekleriyle halkımıza hizmet etmeye devam edecektir. Bundan sonraki süreçte de her zaman hemşehrilerimizin maddi ve manevi anlamda yanlarında olacağız. Ayrıca ilçemizin gelişmesi ve kalkınabilmesi için üzerimize düşen görevler neyse fazlasıyla yapmaya çalışacağız. ADEV olarak köylüsü ve şehirlisi ile tüm Adilcevazlıları birlik ve beraberlik içerisinde vakfımız çatısı altında bir araya getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Başkan Gürsoy’dan Adev’e Ziyaret

Başkan Gürsoy’dan Adev’e Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim