• BIST 9579.71
  • Altın 2471.216
  • Dolar 32.4424
  • Euro 34.4823
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Gürlesin Muhtarlara Projeleri Anlattı

Başkan Gürlesin Muhtarlara Projeleri Anlattı
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarıyla buluştuğu istişare toplantısında 2016 yılında yapılacak 100 milyon lirayı bulan...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, 68 mahalle muhtarıyla buluştuğu istişare toplantısında 2016 yılında yapılacak 100 milyon lirayı bulan 16 vizyon projeyi paylaştı.

Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru başkanlığında Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda muhtarlarla istişare toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, PTT Denizli Başmüdürü Zekai Özkan, ilçe kurum müdürleri ve ilçede yer alan 68 mahallenin muhtarı katıldı. Başkan Gürlesin ve Kaymakam Beyru, toplantı salonunda muhtarların istek, talep ve yatırım odaklı fikirlerini dinledi. 2 saate yakın süren toplantıda birçok konu üzerinde istişareler yapılarak çözüm odaklı görüşmeler yapıldı.

İlçede 2 yılda geldikleri noktanın hizmet anlamında, ilçenin ihtiyaçları anlamında çok iyi noktada olduğunu aktaran Başkan Gürlesin, "İddia ediyorum 1 yıl sonra daha da iyi durumda olacağız. Dönemimiz sonunda ise Pamukkale İlçemizde önemli bir hizmet etabını bitirmiş olacağız. Hizmet yolunda geceli gündüzlü çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

2016 yılında dev yatırımların hayata geçeceğini muhtarlarla paylaşan Başkan Gürlesin, "Pamukkale İlçemizin, 68 mahallemizin ihtiyaçları noktasında, halkımızın mutluluğu, sağlığı ve huzurunu sağlamak anlamında bu yıl 16 vizyon projemize başlayacağız. Yaklaşık maliyeti ise projelerin 100 milyon lira. Bağbaşı Kültür Sanat ve Yaşam Merkezi'ni halkımızın hizmetine sunacağız. Projesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Bu yıl bu önemli sağlık kompleksinin temelini atacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak. 2016 yılında Aktepe ve Dokuzkavaklar mahallemizde yapacağımız bu kompleksleri, yine ihtiyaçlar noktasında inşa edeceğiz. Şehir merkezinin en acil ihtiyaçlarından birisi olan otopark konusunda ciddi bir yatırım atağına çıkıyoruz. İki ayrı noktada yapacağımız katlı otoparkların inşasına başlayacağız. Yine belediyecilik anlamında çalışmalarımız aralıksız devam edecek" dedi.

Başkan Gürlesin Muhtarlara Projeleri Anlattı

Başkan Gürlesin Muhtarlara Projeleri Anlattı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim