• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Başkan Gürlesin, Gönüllü Teşekküller Platformuyla Buluştu

Başkan Gürlesin, Gönüllü Teşekküller Platformuyla Buluştu
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulan Gönüllü Teşekküller Platformu'nun bu ayki...

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla oluşturulan Gönüllü Teşekküller Platformu'nun bu ayki toplantısına ev sahipliği yaparak, platform üyelerini yemekte bir araya getirdi.

Denizli Polisevi'ndeki toplantıya Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz, Gönüllü Teşekküller Platformu Başkanı Osman Tavşan ile çok sayıda sivil toplum kuruluşları başkanları ile temsilcileri katıldı. Yaklaşık 2 saat süren toplantıda platformun çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, platformun her ay düzenlediği toplantıya ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Gürlesin,'Bugüne gelinmesinde ilk harcı koyanlardan platformun bugüne kadar gelinmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 30 Mart 2014 günü bize verilen emaneti yüzümüzün akıyla sürdürüyoruz. Yaklaşık 21 ayı geride bıraktık. Yeni kurulan bir belediyeyiz. Kuruluştaki zorluğu geride bıraktık ve 21 aydır bir şeyler yapmaya çalıştık. Yeni kurulan bir belediye olarak en iyisini yaptığımızı düşünüyorum. Bunu söylerken herşey dört dörtlük değil onun da farkındayız. Her geçen gün daha güzele doğru gidiyoruz. 2016 yılında iyi bir noktaya gelmek için planlama yaptık'dedi.

2016 yılı bütçesinin büyük bir bölümünün yatırıma ayrıldığını kaydeden Başkan Gürlesin, "Büyükşehir belediyemizle bir protokol yaparak işbirliğine gittik. Katlı otopark var. Altı otopark üstü yeşil alan olacak bir projedir. Ayrıca üst geçitlerin yapımı var. Ana arterlerde olmak üzere 30 mahallede ihtiyaç duyulan yerlere üst geçit yapımını üzerimize aldık. Bunun gibi bazı projelerde hizmetin biran önce vatandaşlarımıza yansıması için sorumluluğu üzerimize aldık. Bu şekilde büyükşehrimizle el ele omuz omuza yürüyerek insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. 2016'da ayrıca Dokuzkavaklar Mahallesi'nde hastane kompleksine başlayacağız. 15 Mayıs Mahallesi'ne otopark yapımına başlayacağız. 4 üst geçit yapmayı planlıyoruz. Mahallelerin ana arterlerine dokunarak vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıran noktaya getireceğiz'dedi.

Platform üyeleri de, toplantıda görüş ve önerilerini dile getirdi.

Başkan Gürlesin, Gönüllü Teşekküller Platformuyla Buluştu

Başkan Gürlesin, Gönüllü Teşekküller Platformuyla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim