• BIST 9456.73
  • Altın 2494.268
  • Dolar 32.5942
  • Euro 34.7914
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 22 °C

Başkan Gürlesin, 2016 Yılının Yatırım Yılı Olacağını Söyledi

Başkan Gürlesin, 2016 Yılının Yatırım Yılı Olacağını Söyledi
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Pamukkale İlçesinde, il genelinde tüm vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Gürlesin, 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da Pamukkale İlçesi'nde yatırım atağının süreceğini, dev projeleri hayata geçireceklerini söyledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, tüm vatandaşların yeni yılını kutlayarak, "Modern ve her ihtiyacı giderilmiş bir Pamukkale İlçesi noktasında 2015 yılında çok verimli çalışmalara imza attık. Dev üst yapı hamlemizde önemli bir mesafe aldığımız 2015 yılında, 68 mahallemizin her birine dokunarak yatırımlarımızı ardı ardına gerçekleştirdik. 320 bin nüfusu ile 24 ilden daha büyük konumda yer alan ve Denizli'nin en büyük ilçesi Pamukkale olarak, yeni çalışmalarla, yatırımlarla yoğun bir şekilde geçecek 2016 yılına heyecanla hazırlanıyoruz. 2015 yılında olduğu gibi 2016 yılında da yoğun bir çalışma takvimi ve yatırım atağı ile birçok projeyi inşallah hayata geçireceğiz. Vatandaşlarımızın teveccühü ile 30 Mart'ta görev bize emanet edildiğinde "Pamukkale'de yaşamak bir ayrıcalık olacak" sloganıyla çalışmalarımıza başlamıştık. Yine aynı çalışma azmiyle tamamladığımız bu yılda olduğu gibi 2016 yılını da yatırım yılı olarak görüyoruz" dedi.

Yeni yılda Pamukkale İlçesi'nde her alanda yatırım atağının süreceğini belirten Başkan Gürlesin, "68 mahallemizin tüm ihtiyaçlarını gidermek noktasında üst yapı hamlemiz devam edecek. Park, yeşil alan çalışmalarımızla yeşil bir Pamukkale yolunda 2016 önemli bir yatırım yılımız olacak. Can ve mal güvenliğini sağlamaya destek olmak amacıyla mahallelerimizde kurduğumuz mobese kamera sistemleri yatırımlarımıza devam edeceğiz. Şehir merkezinin en acil ihtiyaçlarından birisi olan otopark konusunda ciddi bir yatırım atağına çıkıyoruz. İki ayrı noktada yapacağımız katlı otoparkların inşasına başlayacağız. Bu arada 4 üst geçit yaparak yaya ve trafik güvenliğine katkı koyacağız. Projesi tamamlanan Dokuzkavaklar Semt Hastane binasının inşasını Pamukkale Belediyesi olarak biz yapacağız. Bölgemize hitap edecek olan bu yatırımın tamamlanması ile sağlık ihtiyacı noktasında önemli bir hizmet ilçemizde başlamış olacak. 26 bin metrekareyi içine alan yaşam merkezi bölgeye hayat verecek. Burada kreş, çok amaçlı salon, konferans salonu, fuaye ve sergi salonları, buz pisti, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahaları ve etüt merkezi yer alacak. Tamamlandığında Denizli için büyük önem taşıyan bir yaşam merkezinin eksikliği giderilecek. Yine bütçemizden ilçemizde bulunan okullarımızın fiziki ihtiyaçlarının giderilmesi, okullarımızın eksikliklerinin tamamlanması noktasında atağımız sürecek" dedi.

Başkan Gürlesin, 2016 Yılının Yatırım Yılı Olacağını Söyledi

Başkan Gürlesin, 2016 Yılının Yatırım Yılı Olacağını Söyledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim